Blogolunk / Egészség

Keverjen össze egy kis sót és olívaolajat, és a következő 5 évben nem fog fájdalmat érezni

A valódi és csúnya igazság az, hogy a legtöbb ember azonnal megveszi és használja a vényköteles gyógyszereket, amikor valamilyen egészségügyi problémájuk van. Ez nem jó, mert a vényköteles gyógyszerek mindig kárt tesznek az egészségében.

Ehelyett használjon természetes alternatívákat. És a legjobb dolog ezekben a természetes alternatívákban az, hogy ugyanolyan hatást (néha még jobbat is) nyújtanak – mindenféle káros hatás nélkül.

Fejfájás ellen is házi gyógymód

Ez a „fejfájás ellen is házi gyógymód” egyszerű, de hatékony. Próbálja ki, és emlékezni fog rám egész életében.

Hozzávalók:

  • 10 evőkanál só
  • 20 evőkanál finomítatlan olívaolaj vagy napraforgóolaj

Használati utasítás:

A következőt kell tennie – csak keverje össze az említett összetevőket egy üvegtálban. Zárja jól le az edényt, és hagyja állni 2 napig. A 2 nap elteltével a gyógyszere készen áll a használatra.

Hogyan kell használni?

A következő a teendő – csak fel kell használni ezt a gyógyszert az érintett területen, reggel – közvetlenül ébredés után.

Megjegyzés: Először 2-3 perccel kezdheti a masszázst, majd fokozatosan növelheti az időt.

Orvosszakértők szerint 20 perc több mint elég a masszázsfázishoz. Végül törölje le egy nedves törülközővel. És vigyázzon, ha azt veszi észre, hogy a bőre kissé irritált, kenjen rá egy kis babapúdert, ez segít megszabadulni a kellemetlen érzéstől.

Meg fog lepődni az eredményen. 10 nap elteltével a gyógyszer serkenti a porc- és csontszövetben a vérkeringés és az izomzat regenerálódását. Már 8-10 nap alatt nagy változásokat fog észrevenni. Amennyiben fejfájás kezelésére használta a keveréket az hamarosan megszűnik, mert ez a gyógyszer segít a megfelelő véráramlásban és a kiváló látásban.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial