Blogolunk / Egészség

A csirkezúza hártyája, segített megszabadulni a vesekövektől és a cisztáktól

loading...

Szeretnék megosztani egy nagyon hatékony gyógymódot a vesekő és a ciszták ellen. Sok éven át magam is szenvedtem ettől a betegségtől, amíg nem találtam egy receptet, amit magamon teszteltem.

A baromfiboltban vettem csirkezúzát. A belső hártyát, kávédarálóban ledaráltam, és reggel éhgyomorra megettem egy teáskanálnyit, de nem volt javulás.

Aztán úgy döntöttem, hogy megváltoztatom a receptet, és adtam hozzá egy kis szárított őrölt porcsinfüvet. Végül is a csirkék csipegetik a kavicsokat, és velük együtt a füvet. Az eredmények azonnal jelentkeztek.

Most leírom az elkészítés részletes módját, hátha valaki ki akarja próbálni ezt a csodaszert. Csirkezúza hártyáját alaposan meg kell mosni, szárítani, kávé darálóban ledarálni. Egy pohár porhoz adjon 2 evőkanál szárított őrölt porcsinfüvet. Alaposan keverjük össze.

loading...

10 napig egy teáskanál éhgyomorra, 30 perccel étkezés előtt vízzel. Ezután 10 nap szünet. Ezután 10 napig, reggel éhgyomorra és este lefekvés előtt egy teáskanálnyit vegyen be. Aztán ismét 10 napos szünet. A következő 10 napban csak reggel, éhgyomorra vegye be a gyógyszert. Ez a kezelés egyik módja. Én 3 ilyen kúrát végeztem. Minden kövem feloldódott és fájdalommentesen eltűnt.

A kezelés ideje alatt ki kell zárni a sós, fűszeres és alkoholos ételeket az étrendből. A kezelések közötti szünet 2-3 hét. A kúra teljesen ártalmatlan: sokan már 5 éve használják ezt a receptet, és a hatás elképesztő.

Jó hasmenésre is.

Szárítsa meg. Őrölje porrá. Vegyen 1/3 kanálnyit. Vízzel vegye be. Már segít az első alkalommal.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial