Egészség

Ezzel a gyógyító főzettel már 1 nap alatt vége a légúti fertőzésnek!

Légúti fertőzésed, gyulladásod van? Ne aggódj, nem kell napokig lábadoznod és a kellemetlen, fájdalmas tünetektől szenvedned!

A felső légutak gyulladásos betegségei jól ismertek, de lefolyásuk, gyógymódjuk, szövődményeik nagyon eltérőek lehetnek. A pontos diagnózis megállapítása elengedhetetlen a megfelelő terápia alkalmazásához.

A felső légutak gyulladásos betegségei a leggyakrabban előforduló kórképek, amivel orvoshoz fordulnak a betegek. Anatómiailag a légutakat alsó és felső légutakra osztjuk. A felső légutak közé tartozik az orrüreg, az orrmelléküregek és a garat.
Felső légúti fertőzés bármikor előfordulhat, fő szezonja az őszi-téli, kora tavaszi időszak. Ilyenkor az időjárás kedvez a kórokozók szaporodásának, melyek leggyakrabban vírusok, esetenként baktériumok.
A felső légutakba könnyen bejutnak és felszaporodnak különféle mikroorganizmusok, ami nem meglepő, hiszen az orrüregnek, a légúti nyálkahártyáknak pont az a feladatuk, hogy megszűrjék, megtisztítsák a belélegzett levegőt. Az esetek kb. 70 százalékában a betegség kialakulásáért vírusok tehetők felelőssé. Ma már mintegy kétszáz fajta vírust sikerült azonosítani, leggyakrabban az úgynevezett adeno-, rhino- és a parainfluenza, coronavírusok okozzák a tüneteket.

 

 

Ezzel a főzettel könnyedén gyógyítható a betegség!

Hozzávalók:
  • 1/2 csésze méz
  • 40 g kakukkfű
  • 500 ml víz
Alkalmazás:
Keverjük össze a mézet a kakukkfűvel és öntsük fel langyos vízzel.
Hagyjuk pár órát állni egy lefedett üvegedényben.
Napi 2 evőkanállal fogyasszunk a keverékből.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: tudasfaja.com

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial