Blogolunk / Egészség

Miki Ryosuke japán fogyókúrás módszere

loading...

A japánok, mint mindig, most is a világ többi része előtt járnak! Hányszor mondták már, hogy a legtöbb betegség a helytelen légzésből és az elhízásból ered. Nemcsak a szomatikus betegségektől, hanem az elhízástól is megszabadulnak. Meggyőződhet róla saját maga, mert nem igényel semmit, csak napi 10 percet, de 50 nap alatt közel tizenhárom kilótól szabadulhat meg.

Micky Ryosuke ugyan nem orvos, de rájött, hogy a légzőgyakorlatok nem csak a gerincét gyógyítják, ahogy az orvosai felírták, hanem még fogyni is tud.

Hogyan végezzük a gyakorlatot?

loading...

Álljon egyenesen, tegye az egyik lábát kissé előre, és helyezze rá a súlyát. A test fő súlya a támasztó lábon marad.
Lassan lélegezzen be és töltse meg a tüdejét levegővel három másodpercig, ezzel egyidejűleg emelje fel a karját, és lélegezzen ki hét másodpercig. Fontos, hogy a farizmokat megfeszítsük, és kilégzés közben is tartsuk őket feszültségben. Ismételje meg a gyakorlatot 6 alkalommal, fokozatosan 5 percre növelve a gyakorlat időtartamát.

A második gyakorlathoz álljon egyenesen, és feszítse meg a farizmokat. Tegye egyik kezét a behúzott hasára, a másikat pedig a derekára, lélegezzen be három másodpercig, lélegezzen ki hét másodpercig anélkül, hogy a hasizmokat ellazítaná. Ennek a gyakorlatnak az időtartamát fokozatosan 5 percre kell növelni, és naponta kell végezni.

Kezdje napi 3-4 perccel, fokozatosan növelje az időtartamot napi 10 percig, és rövid időn belül látni fogja az eredményt.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial