Blogolunk / Egészség / Szépség / Tippek

Mennyire egészséges a hajad? Ez a teszt megmutatja. Fogj egy pohár vizet…

Nemrég festetted a hajad, vagy egyszerűen csak észrevetted, hogy száraz és úgy néz ki, mintha egészségtelen lenne? Ebben a cikkben megmutatjuk, hogy hogyan tudod megállapítani egy pohár víz segítségével, hogy mennyire egészséges a hajad. Ezt az egyszerű és gyors teszt, derítsd ki, hogy egészséges-e a hajad.

Ez a teszt kevesebb, mint 1 percedet veszi igénybe és nem kerül tényleg semmibe.

A hajszárító, a hajvasaló, a hajgumi, a hajformázó termékek, és természetesen, a hajfestés, rendkívül káros, különösen, ha rendszeresen veszed igénybe. Nos, hogy megismerd, a hajad egészségi állapotát, végezd el ezt a gyors és egyszerű tesztet.

djfgjfghjfdhd

Szükséged lesz egy pohár vízre, amibe helyezd el egy hajtincsedet. Ha a haj úszik a felszínen, akkor boldog lehetsz, mert ez azt jelenti, hogy a hajad egészséges.

Viszont, ha a hajad elsüllyed, az azt jelenti, hogy rendkívül porózus, és így lehetővé válik a víz számára, hogy behatoljon a szerkezetébe.

A porózus hajat nehéz kezelni, és egyáltalán nem ragyog. A probléma megoldásához a használj rendszeresen olyan hajbalzsamot, ami gazdag aminosavakban, keratinban és fehérjében.

Mindannyian szeretnénk, ha egészséges és szép hajunk lenne, így ezt a tesztet gyakran végezd el! Ha negatív a teszt használj balzsamot, vagy más természetes hajolajat, ami táplálja a hajat.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

 

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial