Blogolunk / Egészség

Az alumíniumfóliát nem csak a konyhában használják. Van még néhány más, nem szokványos felhasználási módja is

loading...

Az alufólia minden konyhában nélkülözhetetlen kellék. Kevesen tudják azonban, hogy a fólia nemcsak a főzéshez és az élelmiszerek tárolásához használható, hanem az egészség javítására is. Az alufólia használatának számos módja van, amelyek segítségével elkerülheti, hogy drága gyógyszereket kelljen szednie.

Ha erős ízületi fájdalomtól szenved, egyszerűen tekerje be a kellemetlen érzést okozó testrészét egy darab alufóliával, és hagyja ott néhány órán át, vagy jobb esetben egész éjszakára. Ismételje meg ezt az egyszerű eljárást 7 naponta egyszer.

Az a tény, hogy a fájdalmas testrész köré tekert alumíniumfólia segít a mikroáramok elvezetésében, ami segít a fájdalom csökkentésében.

loading...

A gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkező alumíniumfólia az ízületi fájdalmak csökkentése mellett a megfázás elleni küzdelemben is segíthet, ami a téli időszakban különösen fontos. A megfázásból való gyorsabb felépülés érdekében tekerje a lábát bokáig alufóliába, és hagyja rajta körülbelül 1 órán át. Ismételje meg a fóliázást 2 óra múlva, és észre fogja venni, hogy állapota javul.

A fóliazokni egymás után többször is használható.

Próbálja ki a fólia használatát az egészsége érdekében, és meg fog lepődni, hogy ez az olcsó anyag milyen előnyökkel járhat.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial