Ezoteria

Szerencsétlen lesz ez a 3 jegy májusban – Ugye, Te nem tartozol közéjük?

Egyszer fent, egyszer lent. Jól tudjuk, hogy a hideg nem létezhet meleg nélkül, a sötétség világosság nélkül, a jó pedig rossz nélkül. Az éremnek mindig két oldala van, ezzel tisztában kell lennünk. Ha kellő bölcsesség lakozik bennünk, akkor megérthetjük, hogy a rossz dolgok talaján is fejlődhet jó.

A következő csillagjegyeket azonban szeretnénk figyelmeztetni, hogy a következő hónap nem lesz túl fényes és jobb ha felkészülnek. Azt még hozzátennénk, hogy semmi sem tart örökké, ez bátorítsa őket.

 

Skorpió

Sajnálatos módon ebben a hónapban nem fogod magad túl fényesen érezni. Valami oknál fogva sokkal bizonytalanabb eszel magaddal kapcsolatban. Valami erősen megnyirbálja az önbecsülésedet és legszívesebben ki sem dugnád az orrodat otthonról, de ez, mint tudod, nem megoldás. Mindenesetre kevésbé leszel közlékeny a környezeteddel.

A jó a rosszban, hogy sokkal közelebb kerülsz a szeretteidhez és a párodhoz, hiszen nagy szükséged lesz a támogatásukra, amit meg is adnak számodra. A sok hosszas és mély beszélgetés megteszi majd a hatását és a kapcsolataidnak is jót fog tenni.

Nyilas

A május nem a te hónapod lesz. Egyszerűen képtelen leszel megtalálni a közös hangot a környezeteddel és ez sok feszültséget fog kelteni. Nem tudod pontosan, hogy mi ennek az oka és nagyon megoldást sem találsz rá. Lehetséges, hogy önmagadban kellene kicsit mélyebbre tekintened.

Párkapcsolati téren sem fog kedvezni számodra ez az időszak a kommunikációs félresiklások miatt. Veszekedtek, harcoltok és a békülésre tett próbálkozások sem hoznak sikert. Most jobb egy kicsit hagyni a másikat és lecsendesedni, majd higgadt fejjel próbálni beszélgetni. Nagy segítségedre lehet, ha a szabadban keresel vigaszt. Az sem baj, ha egyedül mész el kirándulni, túrázni és átértékeled magadban a dolgokat, miközben kapcsolódsz a természettel.

Halak

Nálad pénzügyi téren nem lesz túl szerencsés ez a hónap. Talán kissé meggondolatlan voltál, amikor olyan költségekbe verted magad, amik hirtelen jó ötletnek tűntek, most pedig ennek iszod a levét. Előbb mindig vizsgáld meg az anyagi helyzetedet, aztán ugorj fejest a lehetőségekbe.

Bár te magad mindenkivel nagyon nagylelkű tudsz lenni és akkor ugrasz, amikor szükség van rád, nem igazán vagy képes elfogadni segítséget, még cserében sem. A szűkös időkben pedig egyáltalán nem ártana, ha kinyújtanád a kezed azok felé, akikben megbízol. Előfordul, hogy nem úgy alakulnak a dolgaink, ahogy szeretnénk, de szerencsére társas lények vagyunk és nem kell mindig mindennel egyedül megbirkóznunk.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

tudasfaja.com

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial