Diéta / Tippek

Így fogytam le 40 kg-t erőfeszítés nélkül!

Mindig is küzdöttem a súlyommal, vagy nagyon hamar elhíztam, vagy nagyon hamar lefogytam. Soha nem mondhattam, hogy átlagos vagyok. Kipróbáltam számos fogyókúrás eszközt és diétát, de amint abbahagytam, azonnal visszaszaladtak a kilók. Akkor döntöttem úgy, hogy valami más után nézek, mert biztos van más megoldás is.

Tudtam, hogy bármilyen csodaszerre is lelek, az nem jelenti majd azt, hogy onnantól kezdve elhanyagolhatom magam és ehetek amit csak szeretnék. Nem, hiszen a mozgás és a tudatos táplálkozás az egészségemet is szolgálja. Egy olyan megoldást kerestem, amit minden nap tudnék alkalmazni úgy, hogy ne jelentsen jelentősebb áldozatot.

Az alábbiakban elárulom a titkom, vagyis azt, hogy hogy segített nekem egyetlen ital abban, hogy a fogyás után megőrizzem súlyomat,és a leadott kilók ne jöjjenek vissza.

Amire szükség lesz:

  • 1/2 citrom
  • friss, szeletelt gyömbér
  • meleg víz
  • 1/2 teáskanál fehér bors

Egyszerű az elkészítés, hiszen minden hozzávalót egy üvegbe kell tenni, amit forró vízzel fel kell önteni, és amikor a víz meleg, de még nem langyos, tehát ihatóvá válik, el kell fogyasztani napi 3 alkalommal.

Én reggel elkészítettem az adagokat, és magammal vittem a munkahelyemre, ami azért volt jó, mert végre munka közben is érezhettem azt, hogy kontrollban van a súlyom, és teszek azért, hogy lefogyjak. 8 hónapon keresztül minden nap 3 alkalommal elvégeztem ezt a kúrát, majd amikor a mérlegre álltam, már 40 kilóval kevesebbet mutatott. A kollégáim és ismerőseim mind azt hitték betegre tornázom magam munka után, pedig nem! Természetesen nem hanyagoltam el a testmozgást. Ha időm engedte lementem a közeli parkba sétálni, tv nézés közben lábemeléseket végeztem, szóval nem hagytam ellustulni a testem, ami fontos, ugyanis az izmok így kaptak külső impulzust, a belső fogyásomról pedig az ital gondoskodott.

Bátran ajánlom mindenkinek, akinek szűkösek a lehetőségek a fogyókúrához, és nem szeretnének hamar visszahízni a fogyás után.

Lizy

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: netbulver.eu
Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial