Blogolunk / Egészség

Tudta, hogy a fagyasztott citrom a legjobb orvosság

loading...

Sok vendéglős szakember az összes citromot felhasználja, és semmi sem vész kárba. Hogyan lehet felhasználni anélkül, hogy hulladék keletkezne? Nyugalom!

Egyszerűen tegye a leöblített citromot a hűtőszekrény fagyasztórekeszébe. Amikor a citrom megfagyott, reszelje le az egészet (nem kell meghámozni), és szórja meg vele az ételeket. Adhatja zöldségsalátákhoz, olvasztott fagylaltokhoz, levesekhez, hüvelyesekhez, tésztákhoz, rizshez, sushihoz, spagettikhez, halételekhez, whiskyhez, borhoz és így tovább.

Általában, ha a citromra gondol, csak a citromlére és a C-vitaminra gondol, és nem többre.

Mi a legfőbb előnye az egész citrom felhasználásának, azon kívül, hogy elkerüljük a pazarlást és, hogy új ízzel gazdagítsuk az ételeket?

loading...

A citromhéj 5-10-szer több vitamint tartalmaz, mint a citromlé. És általában kidobja. Annak az egyszerű eljárásnak köszönhetően, hogy egy egész citrom levét lefagyasztjuk és az ételeinkre szórjuk, most már mindezeket a tápanyagokat megkaphatjuk, és egészségesebbek lehetünk. A héj erőteljes helyreállító szer a szervezetben lévő mérgező elemek eltávolítására. Tegye a megmosott citromot a fagyasztóba, és minden nap dörzsölje be vele az edényeit. Ez a kulcsa annak, hogy az étkezés ízletesebbé, az élet pedig egészségesebbé és hosszabbá váljon. A citrom titka elképesztő!

A citrom egyesek szerint csodaszer, amely megöli a rákos sejteket. Meglátja, hogy a citromhéj 10-szer több vitamint tartalmaz, mint a citromlé, és segít leküzdeni a szervezetben lévő méreganyagokat.

És ami a legfontosabb, a citromkivonat-terápia csak a rosszindulatú sejteket pusztítja el. És amíg nincsenek mellékhatásai, fagyassza le a citromot, reszelje le és egye!

Az információ forrása lenyűgöző: a világ egyik legnagyobb gyógyszergyártójától származik, akik szerint 1970 óta több mint 20 laboratóriumi vizsgálat kimutatta, hogy a közönséges citrom 12 féle rosszindulatú rákos sejtet pusztít el, beleértve a vastagbél-, prosztata-, mell-, tüdő- és hasnyálmirigyrákot… És ami még elképesztőbb: a terápia típusa – citromkivonattal – csak a rosszindulatú rákos sejteket pusztítja el, az egészséges sejtekre nincs hatással.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial