Blogolunk / Egészség

Áztassa a lábát almaecetben, és a betegségek elmúlnak!

Ha hetente legalább egyszer almaecetes lábfürdőt vesz, minden betegsége elmúlik!

A kínai reflexológiai rendszer szerint a lábunknak természetes energiazónái vannak, amelyek testünk egy-egy szervéhez kapcsolódnak. Ez azt jelenti, hogy a lábakon keresztül megtisztíthatja a szervezetét, megszabadulhat a belső méreganyagoktól és javíthatja általános egészségi állapotát. Az egyik ilyen kezelés az almaecetes lábfürdő.

Az almaecetes fürdőket már régóta használják fogyásra, emésztési problémák enyhítésére, légzőszervi panaszok megszüntetésére és a bőr egészségének javítására. A lábunk naponta számos baktériumnak van kitéve, és ez fertőzéseket, vízhólyagokat, rossz szagot, valamint száraz és érdes tapintású lábat okoz.

Az almaecet bioaktív vegyületeket tartalmaz, amelyek elpusztítják a baktériumokat és a kórokozókat. Ezért számos egészségügyi probléma egyik leghatékonyabb természetes gyógymódja.

Megszünteti a rossz szagot, kezeli a gombás fertőzéseket, puhítja a bőrt, javítja a bőr minőségét és még sok minden mást. Ezenkívül nagyon egyszerű és könnyen használható.

Almaecetes lábfürdő

Mindössze annyit kell tennie, hogy felmelegíti a vizet, és amikor felmelegszik, öntse egy mosdótálba, és tegye bele a lábát. Adjon hozzá egy pohár almaecetet és néhány cseppet a kedvenc illóolajából (például levendulaolaj). Áztassa a lábát ebben a keverékben 30 percig, és már kész is. Végezze ezt a kezelést hetente egyszer, és pillanatok alatt látni fogja a különbséget.
A bőrkeményedéstől való megszabaduláshoz áztassa a lábát 45 percig ecet és víz egyenlő arányú keverékében, majd dörzsölje a sarkát habkővel.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszését és nem felejti el, hogy megossza a barátaival és családtagjaival is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial