Blogolunk / Egészség

Egy megoldás, ami megszabadítja a lábadat a rángatózástól és zsibbadástól!

loading...

Néhány évvel ezelőtt a lábaim éjjelente rángatóztak és zsibbadtak – nem tudtam, mit tegyek, hogy elmúljon a kellemetlen érzés. Az eredmény álmatlan éjszakák, alváshiány, fáradtság és ingerlékenység volt.

De találtam egy gyógymódot a rángatózásra és a lábzsibbadásra.

Egy mosdótálba vagy vödörbe öntsünk 2-3 liter meleg vizet, oldjuk fel benne mosószappant amíg a víz nem lesz olyan fehér mint a tej. Adjunk hozzá egy marék szódabikarbónát és sót (bármilyen só megteszi), addig kevergessük, amíg feloldódik, majd annyi forró vizet adjunk hozzá a vízforralóból, amennyit elviselünk, ismét keverjük meg, és adjunk hozzá 10 csepp jódot.

loading...

A lábfejem 15 percig tartottam benn, egy perccel sem tovább, különben a folyamat visszájára fordul. Ez idő alatt az oldat minden fájdalmat kihúzott a lábamból.
Törölközővel megtöröltem a lábam, bekentem krémmel, megmasszíroztam, gyapjú zoknit húztam rá, és lefeküdtem aludni.

Az oldatot háromszor használtam. Minden alkalommal felmelegítettem elviselhető hőmérsékletűre, és hozzáadtam még 10 csepp jódot, és ugyanúgy 15 percig áztattam a lábam.
Három alkalom után friss vizet készítettem.

Csináljon 10-12 kezelést (naponta egyszer), majd tartson szünetet. Ha vénaproblémái vannak (visszerek és tromboflebitisz), ne forró, hanem meleg oldatot készítsen.
Az első kezelés után békésen aludtam, és 10 kezelés után már el is felejtettem, hogy a lábam rángatózik és zsibbad. A lábaim köszönetet fognak mondani, hogy ilyen gondosan vigyázol rájuk! Most már csak alkalmankénti kezelést végzek, ha szükséges.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial