Blogolunk / Sport / Tippek

Ezzel a Japán módszerrel levághatod magadról a felesleges zsírokat – Csak 2 perc, és bárhol elvégezhető (+VIDEO)

loading...

Ryosuke Miki japán színész, érdekes módszert talált arra, hogy deréktáji feleslegétől, de elsősorban hátfájásától megszabaduljon. Ezzel az egyszerű légzési gyakorlattal 13 kg-ot veszített súlyából és 12 cm-et derékbőségéből. Mindössze napi két percet vesz el életünkből és tartós, eredményes javulást tapasztalhatunk. Ryosuke elmondja, hogy ezt a technikát egy bizonyos helyzetben kell végrehajtani, és három másodperc belégzés közbeni karlendítés és testtartás, majd erőteljes kilégzés izmaink megfeszítésével hét másodpercen át. Ezt kell ismételni néhányszor, napi pár perc alatt.

Egyre több orvos támogatja ezt a légzési feladatot az elhízás leküzdésére, anyagcsere serkentésére, izomzat és tartás erősítésére. Kifejtik, hogy miért olyan jó ez a gyakorlat, mert a zsír oxigénből, szénből és hidrogénből áll. Amikor a belégzett oxigén a zsírsejtekben érkezik, szénre és vízre oszlik. Minél több oxigént használ a szervezet, annál több zsírégetést okoz miközben a megfeszült izmok egyfajta mélyizomgyakorlattal fejlődnek erősödnek.

A gyakorlat leírása:

Végezze naponta ezt a feladatot 2-10 percig ahogy idejébe belefér.

  • Álljunk fel, egyik lábunkat tegyük a másik elé, miközben a hátsó lábra helyezve a testsúlyt kissé dőljünk egyenesen hátra.
  • Az elülső lábat egyenesen feszítsük meg.
  • Mindkét karunkkal végezzünk körkörös karemeléssel belégzést, 3 másodperc alatt, karunk leeresztése közben fordítsuk kifelé tenyerünket, alkarunkat, feszítsük meg testünk összes izomzatát és erőteljesen fújjuk ki a levegőt 7 másodperc alatt.
loading...

Ezt ismételjük néhány percig, már 1 hét után érezhető és látható lesz kitartásunk eredménye.

A szakértők szerint ez a technika erősíti a test izmait és növeli az anyagcserét segítve ezzel a zsírvesztést, súlycsökkenést.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial