Érdekesség

Anyagi gondjaid vannak? Mert nem figyelsz oda ezekre az apróságokra!

loading...

Talán hihetetlennek tűnik, de nem véletlen, hogy évszázados hagyományai vannak. Valami működik a Feng Shuiban. Sokan követik, és az alábbi néhány tanács már valóban sokak életét könnyítette meg. Talán neked is segíthet. Ha valaki kipróbálja az alábbi tanácsokat, csak jó dolgok történhetnek az életében!

A körülöttünk levő tárgyaknak lelkük van, nem abban az értelemben, mint nekünk embereknek, hanem, ha jobban megfigyeljük, rájövünk, hogy bizonyos rezgésekkel, energiákkal rendelkeznek. Ha tudatosan, és figyelmesen éljük az életünk, nap, mint nap megtapasztalhatjuk ezt.“Egyik nap nekifogtam, hogy a lakásban levő növényeimet megfiatalítsam, vagyis újabb töveket szerettem volna nevelni belőlük. Levágtam a hajtásokat, és vízbe tettem, hogy gyökeret ereszthessenek. Azonban észrevettem, hogy az egyik növény egyáltalán nem akar fejlődni. Ekkor, elkezdtem beszélgetni vele, sőt zenét is tettem neki. Ha hiszik, ha nem a növény pár nap odafigyelés után elkezdett gyökerezni, és szebbnél-szebb hajtásai lettek. Ha véletlenül kimaradt egy nap, és nem beszélgettem vele, már elkezdtek száradni a levelei”.

Az alábbiakban néhány olyan tanácsot láthatunk, melyek segítségével harmóniát, nyugalmat, és pénzt vonzhatunk az életünkbe.

1. Vigyázzunk arra, hogy ne csöpögjenek a csapok

A feng shui szerint a víz a pénzt, és az érzelmeket szimbolizálja. Ha nem szeretnénk, hogy a pénz csak úgy kifusson a kezünk közül, akkor minél hamarabb javítsuk meg a házban csöpögő csapokat, vagy a meghibásodott tetőt. Ne hagyjuk, hogy befolyjon a házba a víz. Ha valamit megjavítunk a házban, akkor azt jelenti, hogy életünket is “megjavítottuk”. Ha nem javítjuk meg, akkor ne sírjunk, hogy nekünk semmi sem működik.

2. Használat után mindig csukjuk le a vécétetőt!

Amikor lehúzzuk a vécét, energiát veszítünk. Ha lecsukjuk a WC-fedelét, akkor védelmet biztosítunk a ház számára, megakadályozzuk, hogy kimenjen az energia. Ne engedjünk szabad utat a pénznek, mindig csukjuk le a tetőt! Kössünk egy piros szalagot a WC mögötti lefolyócsőre, ez majd védelmet nyújt a pazarlás ellen.

 3. Őrizzük meg a rendet és a tisztaságot a házunk előtt is
loading...

Nagyon fontos, hogy a házunk eleje, a bejárat is rendben legyen, hiszen csak egy tiszta környezet képes arra, hogy bevonzza a jólétet, és a lehetőségeket. Tegyünk virágot a bejárat elé, mindig seperjük el, és a lábtörlő is legyen tiszta.

4. Legyen tiszta a sütőnk, és a kályhánk

A tűzhely a bőség szimbóluma. Gondoskodjunk arról, hogy mindig legyen tiszta a sütő, és a kályha teteje is. Az égők a lehetőségek sokaságát szimbolizálják, használjuk őket mind, ne csak egyen süssünk, főzzünk.

5. Legyünk nyugodtak tiszteljük a pénzt, ne matassunk a zsebünkbe, vagy a pénztárcánkban állandóan

Őrizzük meg higgadtságunk számlafizetés közben is. Ha valamilyen szolgáltatást használunk, azért meg kell fizetnünk. Ne elégedetlenkedjünk!

Érezzük át a pénz magasabb rezgéseit: spóroljunk, fizessünk, és adakozzunk egyenlő arányban. Pozitív gondolataink, és jócselekedeteink előbb-utóbb megtérülnek.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: igyelnek.com
Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial