Blogolunk / Egészség

A menta megtisztítja és megvédi Önt és otthonát, segít enyhíteni a fájdalmat és segít a betegségek gyógyításában

loading...

A borsmenta az egyik legerősebb mágikus növény. A borsmenta fokozza a természetfeletti képességeket és felébreszti a tisztánlátás képességét.

A borsmentaleveleket különböző szférákban használhatod életed javítására. A legérdekesebb tulajdonsága pedig az, hogy szerencsét és jó szerencsét hoz mindenben.

A pénz területén a menta vonzza a jólétet és az anyagi biztonságot. Elősegíti a karrierépítést. A sikeres üzlet és az ügyfelek vonzása a mentáról is szól. Az életminőség jobbá tétele.

Van egy közhiedelem, miszerint mindig kell egy mentalevél a pénztárcádban, hogy mindig legyen pénzed. És ha a tenyeredben mentát dörzsölsz, a szerencse veled lesz. A mentás fürdőzés nemcsak az egészséges alvást segíti elő, hanem a sikert is vonzza.

loading...

A szerelem terén a menta segít új kölcsönös szerelmeket vonzani. A kapcsolatokban harmonizálja a légkört és fokozza az egymás iránti érzéseket. Egy ág menta elrejthető a hálószobában, hogy vonzza a szerelmet. Egy csokor borsmenta a hálószobában megújítja a házastársak érzéseit.

A borsmenta olyan tulajdonságokkal is rendelkezik, mint a test tisztítása és élénkítése. Segít enyhíteni a fájdalmat és segít a betegségek gyógyításában.

A menta megtisztítja és megvédi Önt és otthonát a negatív energiáktól, a negatív és mágikus hatásoktól. Véd az irigység, a rosszindulat, a harag, a neheztelés, a romlás és az átkok ellen.

A borsmentalevelek az intuíció, az előrelátás ajándékának fejlesztésére és javítására használhatók.
A borsmentát talizmánok és amulettek készítésére használják. Szobafüstöléshez használt keverékekben használják. A mentát a gyertyamágiában is széles körben használják. A menta aromája pedig növeli a teljesítményt és a kreativitást.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial