Blogolunk / Egészség

FÁJÓ TÉRD: KEZELÉS NÉPI JOGORVOSLATOKKAL

loading...

Ha fáj a térde, fogjon egy tormalevelet, mártsa forró vízbe, és tegye a térdére 2-3 órára. A tormalevelek jól felszívják a sókat, és a fájdalom elmúlik. A kezelés időtartama 7 nap.

Ha a lábak ízületei megsérültek: éjszakai borogatást készítsen mosószappan oldattal.
Vegyünk denaturált alkoholt és paraffint egyenlő arányban, öntsük egy üvegedénybe, tegyünk bele 3-4 friss csípős paprikát. Zárja le szorosan az üveget, és tegye meleg, sötét helyre egy hónapra. Reggel, este, vagy akár naponta egyszer dörzsölje br az ízületeit az elkészített népi gyógymóddal.
Ezután egy gyapjúruhával fedje be. Folytassa a kezelést a fájdalom teljes megszűnéséig, használat előtt rázza fel a szert.

Ha fáj a térde, készítse el a következő keveréket: 50 gramm kámfor, 100 gramm alkohol, 50 gramm mustár, 100 gramm nyers tojásfehérje. Először hígítsuk fel a kámfort alkoholban, majd adjunk hozzá mustárt. A fehérjét külön kell verni, és utoljára kell hozzáadni, kevergetve. Ezzel a keverékkel dörzsölje át az ízületeket alvás előtt.

loading...

Jól segít a zsíros borogatás. Kössön friss sertészsírt éjszakára a fájó területre. Reggel vegye le, és este tegyen rá egy friss darabot. A zsiradék a bőr pórusain keresztül vonzza a sókat. A fájdalom 5 kezelés után elmúlik.

A burgonya virágzása idején, száraz időben szedje le a virágokat, és árnyékban szárítsa meg őket. Öntsünk 2 csésze forró vizet egy evőkanálnyi virágra, tartsuk termoszban 3 órán át, majd szűrjük le. Vegyen be naponta fél csészényit 30 perccel étkezés előtt 3 alkalommal. Folytassa a kezelést 21 napig.

Ha nagyon fáj a térde, vegyen 2 friss csirketojást és 2 evőkanál 9%-os ecetet, jól verje fel. Áztasson egy ruhát a keverékbe, és tegyen egy borogatást a problémás területre. Tekerjen a bőr köré egy gyapjúkendőt. A kezelést végezze 10-12 nap egymás után.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial