Egészség / Tippek

Tested formájából kiderülhet, milyen betegségtől szenvedsz!

loading...

Bizonyos betegségek bizonyos jelekben mutatkoznak meg, amelyeket sokan nem vesznek észre.Ezeket a jelzéseket is figyelni kell.

Ujjak mérete

Azok a nők, akiknek a gyűrűsujja hosszabb, mint  a mutató ujja, kétszeresen nagyobb az esélye, hogy csontritkulásuk lesz idősebb korban. Az azonos méretű az ujjak gyakran láthatók a férfiaknál. Azoknál a nőknél, ahol ez hasonló. alacsonyabb az ösztrogén szintje, és az ösztrogén hormon véd a csontritkulástól. Érdemes a kálciumbevitellel ellensúlyozni.

Előnyök

loading...

A D-kosaras méretet viselő fiatal nőknek, 1 ½-szeres az esélye, hogy 2-es típusú cukorbetegséget kapnak később, mint a laposaknak, állítja a Canadian Journal of Medical Association egyik tanulmánya. Ez azzal magyarázható, hogy a zsírszövet az emlőben  hormonálisán érzékeny, így befolyásolja az inzulin rezisztenciát is. A mozgás és a normális táplálkozás megelőzheti ezt.

Lábak hossza

A rövidebb lábú személyeknek gyengébb a májműködése, állapították meg brit tudósok. Ezért nekik jobban oda kell figyelniük az alkoholfogyasztásra és a gyógyszerek rendszeres szedésekor a májukat figyeltetniük kell. Nők és férfiak esetében is igaz ez.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial