Blogolunk / Egészség

Egy növény, amely a rákos sejtek 98%-át elpusztíthatja

loading...

Artemisinin, “Artemisia Annua” vagy “üröm”. Nemrégiben megállapították, hogy a tüdőrákos sejtek 98%-át elpusztíthatja, mindössze 16 óra alatt!

Ha csak az “Artemisia Annua”-t használja, akkor 28%-kal csökkentheti a rákos sejtek kialakulását a tüdőben, de ha vassal kombinálja, akkor a növény teljesen és hatékonyan eltávolíthatja a rákot.

Továbbá kísérletek bizonyítják, hogy az ürömnek nincs negatív hatása az egészséges tüdősejtekre.
A múltban az artemisinint a malária hatékony kezelésére használták, de mostanra tudományosan bebizonyosodott, hogy a növény ugyanolyan hatékony a rák elleni küzdelemben.

Amikor a tudósok egy másik kísérlet során vasat adtak az artemisininhez, majd azt tüdőszövethez illesztették, amely többnyire rákos volt, az artemisinin a “rossz” sejtekre hatott, míg az “egészséges” sejteket érintetlenül hagyta.
“Összességében az eredmények azt mutatják, hogy az artemisinin szabályozza a rákos sejtek szaporodását” – állapították meg a tanulmány szerzői a Kaliforniai Egyetemről.

Kínában az ürömvirág tinktúrát már sok ezer éve használják rák és malária kezelésére is. Most a tudósok azt mondják, hogy ennek a növénynek a titka a vasban és más nyomelemekben való gazdagsága, amelyektől a rák “retteg”.

loading...

Íme néhány népi felhasználási mód:

⚡ Kenőcs: 10 g sűrű ürömkivonatra, 100 g növényi olajra vagy sertészsírra van szükség.

⚡ Por: A gyógynövényt őrölje porrá, és naponta 5-6-szor 0,5 teáskanálnyit vegyen be étkezés után, majd egy hét alatt fokozatosan csökkentse a napi három alkalomra. Az ürömfa por hatékonyabb, mint az ürömfa infúzió.


⚡Az ürömvirág nedve: A levelekből és az ágakból virágzás előtt kipréselik, és naponta háromszor étkezés előtt 1 evőkanál nedvet fogyasztanak mézzel.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial