Blogolunk / Egészség / Tippek

Ez az ember búcsút intett a cukorbetegségnek, és több mint 25 kg fogyott pár hónap alatt, mindenféle gyógyszeres kezelés nélkül

loading...

Egy ismerősömnél magas vérnyomást és a cukorbetegséget diagnosztizáltak négy évvel ezelőtt. Úgy döntött, hogy véget vet a hagyományos kezelésnek, és megkeresi a gyógyító megoldást a természetben. És sikerült is neki.

Igazság szerint csak véletlenül, fedezte fel, hogy cukorbeteg. Nevezetesen, szomjúságérzettel küzdött nap, mint nap, amikor rászánta magát, hogy elmegy egy vérvételre. Az eredmények azt mutatták, hogy a vércukorszintje szárnyal, vagyis a hasnyálmirigy már nem működik megfelelően. Azonnal elkezdték az inzulinkezelést, és ő is jobban odafigyelt az életvitelére.

De sem a megfelelő étkezés, sem az inzulinkezelés, sem a rendszeres testmozgás nem hozott javulást az állapotában. Sőt, még csak rosszabb lesz.

Ekkor úgy döntött, hogy új fejezetet nyit az életében. Ez Szilveszter környékén volt, mikor egy ismeretterjesztő műsorban a nyers élelmiszerek fogyasztásának egészségre gyakorolt jótékony hatásáról beszéltek. Amikor a műsor véget ért, ő már a fejben eldöntötte, hogy kipróbálja ezt a módszert.

Az első dolga az volt, hogy vett magának egy mixert.

Az első hét volt a legnehezebb; de ellenállt a kísértésnek. Miután, sikeresen túljutott az első héten, a pozitív eredmények hamarosan elkezdtek mutatkozni – a vércukorszint csökkent. Szinte, teljesen áttért a nyers élelmiszerek fogyasztására.

loading...

A következő dolog, amit tett, hogy elhagyta az inzulin kezelést, mert az új diéta nem növelte a vércukorszintjét. És mint egy hozzáadott bónusz, elkezdett fogyni is, és leadott 12 kg-ot kevesebb, mint egy hónap alatt. És a fogyási eredmények nem álltak meg itt.

4 hónap alatt, lefogyott több mint 25 kg-ot, a vérnyomása és a triglicerid-szintje is helyreállt. Ő egy teljesen új ember lett egészségileg. Már nem volt szüksége semmilyen gyógyszerre, és még soha sem érezte magát ennyire egészségesnek és boldognak.

Az alábbiakban bemutatjuk a kedvenc receptjét:

Amire szükséged lesz:

  • 5 banán
  • 2 alma
  • 2 kivi
  • egy maroknyi kelkáposzta

Elkészítés:

Tedd az összes hozzávalót egy turmixgépbe, majd jól keverd össze fél liter vízzel. Igyál belőle, minden étkezés előtt egy pohárral. A nap folyamán hűtőben tárold.

További tippek:

Ezt követően fogyassz sok friss gyümölcsöt és zöldséget. A halat is ajánljuk a magas a B12-vitamin tartalma miatt. Ez az egyik alapvető vitamin a szervezet megfelelő működéséhez.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial