Blogolunk / Egészség

Ez a lány hetente kétszer almaecettel dörzsölte a kezét …

Ma este ki fogom próbálni!

A népi módszerek számos betegség kezelésében gyakran hatékonyabbak, mint a gyógyszerek. Nagy előnyük, hogy nem okoznak semmilyen mellékhatást.

Ebben a cikkben megosztunk egy ilyen receptet, amely enyhíti a kezek elviselhetetlen fájdalmát, még akkor is, ha a hagyományos kezelések és gyógymódok nem tudnak segíteni.

Egy lány megosztotta saját tapasztalatait, hogy másokat is bátorítson arra, hogy próbálják ki ezt a gyógymódot, és végre megoldják a problémát:

„Néhány évvel ezelőtt elviselhetetlen és szörnyű fájdalmakat éreztem az ízületeimben és a kezemben. Felkerestem egy orvost, aki ízületi gyulladást diagnosztizált nálam.

Nem tartozom azok közé az emberek közé, akik azonnal gyógyszeres kezeléshez folyamodnak. Ezért úgy döntöttem, hogy elsősorban a népi kezelési módszerrel próbálkozom. Az orvosom almaecetes kezelést javasolt. Ezt a módszert 2 hónapig használtam, és most már sokkal jobban érzem magam.

Az első hónapban hetente háromszor ismételtem ezt a kezelést, most már csak kétszer hetente. Minden este lefekvés előtt almaecetes fürdőkkel kényeztettem a kezemet. És a fájdalom egyszerűen eltűnt.

Ezenkívül ittam egy olyan italt, amely ebből a 3 természetes jótékony összetevőből áll: almaecetből, vízből és mézből. Nagyon ajánlom ezt a szuper hatékony gyógymódot mindenkinek, aki ugyanolyan problémáktól szenved, mint én egykor.”

Az almaecet háromféleképpen használható ízületi gyulladás és ízületi fájdalom esetén.

Dörzsölés.

Keverjen össze egy evőkanál olívaolajat és 2 evőkanál almaecetet, és dörzsölje ezt a készítményt a fájdalmas ízületekre. Rövid időn belül megkönnyebbülést fog tapasztalni.

Fürdők.

Az almaecetes fürdő nagyon jót tesz az egészségnek. Hígítson fel egy pohár almaecetet 6 csésze vízben, és merítse bele a kezét és a lábát ebbe az oldatba. Ezt az oldatot borogatásként is használhatja, amelyet a fájdalmas területeken kell alkalmazni.

Gyógyító ital.

Szájon át történő alkalmazásra oldjon fel 3 evőkanál almaecetet 300 ml vízben vagy gyümölcslében, jól keverje össze, és naponta 3-szor, étkezés előtt fogyassza. Az almaecet erős antioxidáns, és hatékonyan tisztítja a szervezetét.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial