Blogolunk / Egészség

? Ez a fogászati krém munkanélkülivé teszi a fogorvosokat. Csak 4 összetevő

loading...

Sajnos a fogszuvasodás a leggyakoribb probléma, amely a fogakat érinti. A fogzománc szuvasodásának folyamatát gyakran nagy fájdalom kíséri.

Ma szerkesztőségünk megosztja önökkel egy csodálatos gyógymód receptjét, amely segít megelőzni vagy visszafordítani a betegséget. Azért nem érdemes arra gondolni, hogy csak ezzel a recepttel örökre elfelejtheti a fogaival kapcsolatos problémákat.

Ez segít elérni a kívánt hatást, és arra ösztönzi Önt, hogy változtasson az étrendjén: növelje a tejtermékek, a leveles zöldségek, a diófélék, a tojás, a gyümölcsök és a zöldségek fogyasztását. A módszer csak az egészséges táplálkozással kombinálva vezethet erős és egészséges fogakhoz.

Hogyan lehet gyógyítani?

loading...

SZÜKSÉGE LESZ

  • 1/4 teáskanál természetes kókuszolaj.
  • 1/4 teáskanál kurkuma por
  • 2 csepp szegfűszeg illóolaj
  • 1/4 teáskanál tengeri só

ELKÉSZÍTÉS

Keverje össze az összes hozzávalót, amíg sima keveréket nem kap, majd kenje a keveréket a fogkefére, és alaposan mossa meg vele a fogait. Ne öblítse ki a száját vízzel, hanem várjon 2-3 percet, hogy a keverék hatni tudjon. Ezután mosson fogat egy közönséges fogkrémmel.

E gyógymód hatásának eredménye tartós használat után jelentkezik. A krém rendszeres használatával (napi 2 alkalommal) könnyen megszabadulhat a fogászati problémáktól.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial