Blogolunk / Egészség

EGY MEGOLDÁS, HOGY MINDEN FÁJDALMAT KIŰZZÖN A LÁBAIBÓL!

loading...

Egy lavórba vagy vödörbe 2-3 liter meleg vizet öntöttem, mosószappant (kézmosó szappan nem jó!) oldottam fel benne, hogy a víz olyan fehér legyen, mint a tej.

Hozzáadtam egy marék szódabikarbónát és tengeri sót (bármilyen só megteszi), addig kevergettem, amíg feloldódott, majd annyi forró vizet adtam hozzá a vízforralóból, amennyit csak elviseltem, újra megkevertem, és 10 csepp jódot adtam hozzá. A bokámat 15 percig mártogattam, egy perccel sem tovább, különben a folyamat visszafordulna.

Ez idő alatt az oldat minden fájdalmat kihúzott a lábamból. Törölközővel megtöröltem a lábam, bekentem krémmel vagy kenőccsel (használhatsz olívaolajat is), megmasszíroztam, gyapjúzoknit húztam, és lefeküdtem aludni.

loading...

Az oldatot háromszor használtam, minden alkalommal tűrhető hőmérsékletre melegítettem, és újabb 10 csepp jódot adtam hozzá, majd ugyanezt a 15 percet tartottam. Három alkalom után friss oldatot készítettem.

Csináljon 10-12 kezelést (naponta), majd tartson szünetet, majd aszerint folytassa, hogy hogyan érzi magát. Ha vénaproblémái vannak (visszerek és tromboflebitisz), ne forró, hanem meleg oldatot készítsen.

Az első kezelés után békésen aludtam, és 10 kezelés után már el is felejtettem, hogy a lábam fáj. A lábaim köszönetet mondtak, hogy ilyen gondosan vigyáztam rájuk! Most már alkalmankénti kezelést végzek, ha szükséges.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial