Recept / Tippek

Szüntesd meg az orrmelléküreg gyulladást ezzel az egyszerű háztartási alapanyaggal!

Semmi sem egyszerűbb ennél!

Nyomd a nyelved a szájpadlásodhoz, a hüvelykujjadat pedig tedd a két szemöldököd közé! 20 másodpercig gyakorolj nyomást erre a területre. Az első eredmények szinte azonnal érezhetőek, hamarosan megindul a szinusz folyadék áramlása.

Az orrüregben függőlegesen helyezkedik el a vomer-csont, melynek előre-hátra történő mozgását ezzel a módszerrel biztosíthatjuk. Ezzel kezelhetjük a dugulásokat és segíthetjük az orrmelléküregek kiürülését.

Az az összetevő, amivel szintén hatékonyan léphetünk fel az orrmelléküreg gyulladás ellen, nem más, mint az almaecet. Ez a csodálatos, sokféle gyógyhatással rendelkező folyadék pillanatok alatt el tud bánni a fertőzéssel.

Az orrmelléküreg gyulladást többnyire vírusok okozzák és ezek a vírusok még azután is benne maradnak a szervezetben, hogy a tüdő már kitisztult. Az orrmelléküregek begyulladnak, ennek eredménye pedig erős fejfájás, rossz közérzet és fájdalom lesz. Egyes esetekben láz is jelentkezhet.

Sokféle gyógyszer létezik a kezelésére, de semmi sem hat olyan gyorsan, mint az almaecet. Bár szinte minden háztartásban megtalálható, nagyon elterjed alapanyag, hatásait nem szabad alábecsülni! Gyorsan csökkenti a fájdalmat és az orrmelléküreg szöveteit újra egészséges állapotba hozza.

Bővelkedik antioxidánsokban, vitaminokban, ásványi anyagokban és rostokban. Szinte bármely betegség tünetei ellen bevethetjük és ha szűretlenül fogyasztjuk, hatásai még intenzívebben fognak érvényesülni. Emellett az immunrendszer számára is nagyon előnyös.

Így alkalmazd:

Hozzávalók:

  • fél bögre víz
  • fél bögre szűretlen almaecet
  • 1 evőkanál méz
  • 1 teáskanál cayenne bors
  • 1 citrom leve

Elkészítése:

Forraljuk fel a vizet, madj adjuk hozzá az almaecethez és töltsük egy pohárba. Tegyük hozzá a mézet, a cayenne borsot és jól keverjük össze. Végül adjuk hozzá a citromlevet. Addig fogyasszuk, míg nem érezzük a tünetek enyhülését!

 

Forrás: bidista.com

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial