Blogolunk / Egészség

EGY MEGOLDÁS, AMELY SEGÍT MEGSZABADÍTANI A LÁBAIT A FÁJDALOMTÓL!

loading...

A lába meg fogja köszönni, ha vigyáz rá.

2-3 liter meleg vizet öntöttem egy mosdótálba, feloldottam benne mosószappant (a kézmosó-szappan nem jó!), hogy a víz olyan fehér legyen, mint a tej. Hozzáadtam egy marék szódabikarbónát és tengeri sót (bármilyen só megteszi), addig kevergettem, amíg feloldódott, majd annyi forró vizet adtam hozzá a vízforralóból, amennyit csak kibírtam, újra megkevertem, és 10 csepp jódot adtam hozzá.

A bokámat 15 percig áztattam, egy perccel sem tovább, különben a folyamat visszafordulna.

loading...

Ez idő alatt az oldat minden fájdalmat kihúzott a lábamból. Törölközővel megtöröltem a lábam, bekentem krémmel (használhatsz olívaolajat is), megmasszíroztam a lábam, gyapjúzoknit húztam, és lefeküdtem aludni. Az oldatot háromszor használtam, minden alkalommal tűrhető hőmérsékletre melegítettem, és újabb 10 csepp jódot adtam hozzá, majd ugyanezt a 15 percet tartottam. Három alkalom után friss oldatot készítettem.

Csináljon 10-12 kezelést (naponta), majd tartson szünetet. Ha vénaproblémái vannak (visszerek és tromboflebitisz), ne forró, hanem meleg oldatot készítsen.
Az első kezelés után nyugodtan aludtam, és 10 kezelés után már el is felejtettem, hogy a lábam zsibbad és fáj. A lábaid köszönetet fognak mondani, hogy ilyen gondosan vigyáztál rájuk!

Most már csak alkalmankénti kezelést végzek, ha szükséges.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial