Blogolunk / Egészség

Egészségelixír egy szibériai gyógynövényszakértőtől: napi 3 kanálnyi egy csapásra meggyógyít egy tucatnyi betegséget. Mindazoknak, akik nem bíznak a tablettákban.

Amikor a legközelebbi gyógyszertárban elérhető tablettákkal, szinte bármilyen betegséget meg lehet gyógyítani, a népi gyógyászat nevetségesnek tűnik, és a jó öreg nagymama gyógymódjai, az utolsó mentsvár, amelyhez az emberek fordulnak. Egy időben a népi gyógyászat nagyon fejlett volt Szibériában. Az önképzett gyógyítók népi gyógymódokkal gyógyítottak, amelyek mindazonáltal működtek. Az akkori betegek sokkal tovább éltek, mint a gyógyszerek mai „áldozatai”.

Szeretnék bemutatni egy szibériai gyógynövénykeveréket, amely revitalizáló és regeneráló hatású. Az egyes összetevők mindegyike pozitív hatással van az egész test működésére. Nem kell gyógynövényszakértőnek vagy gyógyásznak lennie ahhoz, hogy mindent megtaláljon hozzá, egyszerűen csak menjen el a boltba.

Az Egészség Elixírje

Összetevők:

  • 1 kg hajdina mag
  • 1 kg hámozott dió
  • 0,7 kg virágméz

Elkészítés: keverje össze a hajdinát és a diót egy kávédarálóban, öntse rá a mézet, keverje össze, és tárolja a hűtőszekrényben. Növelheti az összetevők mennyiségét, és igazi családi adagot is készíthet. Vegyen be egy evőkanállal, naponta háromszor, 30 napig.

A hajdina makro- és mikrotápanyagokban, vitaminokban és vasban gazdag. A méz jótékony hatásairól pedig már sokszor írtunk: sejtszinten javítja a szervezetet. Ami a diót illeti, tele van egészséges zsírsavakkal.

Ne helyettesítsd a hajdinát hajdinaliszttel, messze nem olyan hatásos mint a mag.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial