Blogolunk / Egészség

Van egy egyszerű megoldás a visszerek otthoni kezelésére, de senki sem tud róla.

Szinte mindenki tudja, hogy mi a visszér. Ezek a „pókhálók” gyakran megjelennek a lábakon, a karokon és néha ott, ahol nem is kellene lenniük. Azonban van egy nyerő gyógymódja a visszér otthoni kezelésének. Csak nem mindenki tudja, hogyan kell használni.

1. módszer


Vegyünk egy zöld paradicsomot, és vágjuk félbe. A vágott felét tegye a visszeres véna helyére, és hagyja 2-3 percig hatni. Nagyon fontos, hogy a paradicsom zöld legyen, mert szolanint tartalmaz, ami sajnos az érett paradicsomban elvész.
A szolanin természetes méreg. Ezért nem szabad éretlen gyümölcsöt és zöldséget fogyasztani. De a visszerek esetében ez az anyag ideális. Az ókorban a zöld, éretlen gyümölcsök a gyógyászat egyik fő támaszai voltak.
Tehát, ha ezt a kezelést 10 napon keresztül naponta 1-2 alkalommal elvégzi, látni fogja hamarosan az eredményét. Egy ilyen „paradicsomos borogatás” után ajánlatos a visszeres foltot krémmel bekenni – a paradicsomban lévő sav nagyon kiszárítja a bőrt.

2. módszer


Nedvesítsen meg egy vattakorongot almaecettel, és vigye fel az érintett területre. Azt mondják, hogy négy héten keresztül naponta háromszor kell kezelni vele.
Az almaecetet használja olyan területeken ahol a paradicsommal nehéz hozzáférni – még jobban szárítja a bőrt, mint a paradicsomban lévő sav. Ha visszér van az arcán, akkor a legjobb, ha zöld paradicsomot használ.


Egyszerű, nem igaz? A legjobb az egészben, hogy valóban hatékony!

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial