Blogolunk / Egészség

Köszönöm szépen a Doktor Úrnak ezt a receptet! 74 éves vagyok, és már évek óta megfeledkeztem a hasnyálmirigy-gyulladásról.

Szeretném megkérni, hogy tolmácsolja végtelenül nagy hálámat a hasnyálmirigy-gyulladás propolisz tinktúrával történő kezelésére vonatkozó receptjéért. 19 éve szenvedtem ettől a betegségtől – most 74 éves vagyok.


A kezelést közvetlenül az újságban megjelent cikk megjelenése után kezdtem el. Sok év óta fájdalom nélkül élek.
A kezelés egyszerű és olcsó: 20 csepp 10%-os propolisz tinktúrát (gyógyszertárakban kapható) cseppentsünk fél pohár forralt tejbe. Igya meg lefekvés előtt, és menjen egyenesen az ágyba. Tegyen így 10 egymást követő estén egy utána hagyjon ki 20 napot.
A teljes kezelés hat hónapig tart.


HOGYAN MENTETT MEG A PROPOLISZ TINKTÚRA


Egy bevált kezelési módszert ajánlok a propolisz tinktúra használatával: 20 csepp tinktúrát adunk fél pohár forró tejhez (ha valaki nem tolerálja jól a tejet, akkor csak negyed pohárral vagy akár csak egy evőkanálnyit is bevehet).
A propolisz és a tej kombinációja különleges hatású: a megfázás és a tüdőbetegségek kezelése mellett (amelyekre valójában a propolisz tinktúrát ajánlom) javítja az általános közérzetet, segíti az alvást, megnyugtatja az elmét. A propolisz 10%-os tinktúráját a legjobb gyógyszertárban megvásárolni.


Egy 25 ml-es flakon sokáig elég, és viszonylag olcsó.
Készíthetsz saját magadnak is méhpempőből: 5 gramm méhpempő 50 ml 75%-os alkoholban (96%-os alkohol használata esetén 45 ml is elegendő). A méhpempőt, tegye alkoholba, és tegye 10 napig sötét helyre, naponta egyszer rázza meg az üveget.
Ezután szűrjük le, és tegyük a hűtőszekrénybe. Ez a termék több évre elegendő az egész család számára. Este, lefekvés előtt vegye be, közvetlen ágybabújás előtt.
Így nem marad más hátra, mint meginni és azonnal elaludni.

HOGYAN LEHET MÁS BETEGSÉGEKET KEZELNI A TINKTÚRÁVAL

A propolisz tinktúra sikeresen gyógyította az akut légúti vírusfertőzést, hörghurutot, tüdőgyulladást, tuberkulózist.
Amikor én magam használtam ezt a gyógymódot, észrevettem, hogy a gyomor és bélrendszeri gyulladásom enyhült.
Ha nincs gyomor- vagy nyombélfekélye, de a gyomor- vagy nyombélgyulladás diagnózisa már fennáll, valamit tenni kell, hogy ne alakulhasson ki a fekélyt. Mint tudja, nem sok olyan megbízható gyógyszer létezik, amelynek nincsenek káros mellékhatása. Az egyik a propolisz tinktúra.
Figyelemre méltó, hogy a megfázás és a gyomor-bélrendszeri megbetegedések esetében is ugyanaz a felhasználási mód: néhány csepp forró tejbe cseppentve, este.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial