Érdekesség / Tippek

A mosogatószivacsot vagdosd be és tüntesd el a koszt a legnehezebben hozzáférhető helyekről is!

loading...

A legtöbben nem szeretnek takarítani, mert sok időt vesz igénybe. Ma olyan tippeket mutatunk, amelyek alkalmazásával a takarítás gyors és könnyű feladat lesz!

Hogyan takaríts ki gyorsan

1. A legjobb módszer, amivel könnyedén letörölheted a port szinte bármiről. Szükséged lesz 2 mosogatószivacsara, 1 húscsipesre és egy késre. A szivacsokba hosszanti irányban szúrj egy lyukat, ahogy a fotón látod és szúrd bele a húscsipeszt. A szivacsok legyenek a csipesz végein. Nedvesítsd be egy kicsit és már át is törölheted vele a polcokat, redőnyöket, üvegből készült dolgokat. Így sok időt és energiát megspórolhatsz. Mivel kicsit bevizezed a szivacsot, így nem fog szállni a por a lakásban takarítás közben.

dfhdfhd-is1

2. Ehhez a trükkhöz csak egy mosogatószivacsra és egy késre lesz szükséged. Vagdosd be a szivacsot, ahogyan a képen láthatod és töröld át vele a nehezen hozzáférhető poros helyeket.

hfdfhdfhd-is2

3. Ha fordított bőr, vagy más hasonló nehezen tisztítható anyagú kanapéd van, akkor így tisztíthatod a legegyszerűbben. Kevés ecetes vizet önts a szivacsra és töröld át vele a kanapét. Hogy olyan szép legyen, mint újkorában, egy durvább kefével dörzsöld át utána.

loading...

ghdfhdfhd-is3

4. A koszos szivacsokat a legkönnyebben úgy tisztíthatod ki, ha meleg vízbe keversz 2 evőkanál sót és ebbe áztatod a szivacsokat. A legjobb, ha benne hagyod éjszakára, így reggelre teljesen tiszta lesz. A mikroszálas törlőkendők is remekül tisztíthatóak így.

dfhdfhdfhd-is4

5. Ha tartasz tőle, hogy a mosogatószivacs tele van baktériumokkal, tedd a mikrohullámú sütőbe 2 percre, a legkisebb fokozatra és a baktériumok eltűnnek.

hgfdhdhd-is5

Nézd meg ezt a videót és további hasznos tippeket tudhatsz meg a mosogatószivacsról:

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: ketkes.com
Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial