Tippek

Soha ne fogadj el rossz kávét, hamis barátokat és nem megfelelő férfit!

A közömbösség egy lehangoló állapot. Az emberek elvárják, hogy mindent elfogadj olyannak, amilyen. Lehet, hogy ez bizonyos helyzetekben elfogadható, de nem mindig, főleg akkor, ha boldogtalan vagy.

Azonban vannak bizonyos helyzetek, amikor nem fogadhatod el a középszerűséget, ilyenkor harcolni kell. Azok az emberek akik nem képesek a saját életüket boldogan élni, téged fognak okolni a törekvéseid miatt. Egoistának és sznobnak fognak nevezni, mert azokért a dolgokért harcolsz, amelyek téged boldoggá tesznek.

Ha az embereket megijeszti a szenvedély hagyd, hogy elmeneküljenek. Ha a te életritmusod követhetetlen valakinek, hagyd, hogy menjen.

Az élet a szeretetről kell szóljon, töltsd az időt a szerelmeddel és foglalkozz azokkal a dolgokkal, amik boldoggá tesznek. Rengeteg olyan dolog van az életben amit nem tudsz irányítani, azok miatt aggódhatsz, de azért, hogy mások mit gondolnak rólad, fölösleges. Azt te döntöd el, hogy mit fogadsz be az életedbe, ha boldog akarsz lenni, akkor felejtsd el az olyan embereket, akik rossz hatással vannak rád, akik rombolják az önbecsülésed és folyton csak panaszkodnak.

Hagyd békén az olyan hamis barátokat, akik csak kihasználnak, akik csak akkor keresnek, ha szükségük van valamire, nincs szükséged ilyen emberekre.

Hagyd békén az olyan férfit, aki nem tartja a szavát, akire csak várnod kell. Soha ne fogadj el rossz kávét, inkább fizess egy kicsivel többet, hogy minőséget kapj!

Az élet túl rövid ahhoz, hogy az energiáidat fölösleges dolgokra pazarold. Ne légy közömbös, inkább tedd boldoggá az életed!

Forrás:  bidista.com

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial