Érdekesség / Színes

Itt vannak a nyár meglepetései az összes csillagjegy számára! Tudd meg, mi vár rád!

loading...

Minden jegy számára mások lesznek az igazán nagy fordulópontok. Fedezd fel a tiédet!

Kos:

A Hold pozitív szögben áll az Uránusszal július 12-én, ekkor feltárul előtted a jövőd titka. Lehetőség lesz valami komoly,  új kapcsolatot kialakítani valakivel. Ez lehet a szerelmed, egy jó ismerősöd, egy befolyásos ember, akivel akár augusztus végén már indíthatod is a közös vállalkozást, ami az pénzügyeket akár évekre is megalapozza a számodra. Szeptember 3-án a Merkúr együtt fog állni a Marssal, sikeressé tesz, és sok hasznot hozhat.

Bika:

Gyönyörű időszakot élhetsz meg a szerelmeddel július 6-án. A Nap pozitív fényszögben áll majd a Neptunusszal, és vonzóvá tesz! A Merkúr és a Vénusz jó állása rád is hat. Egyszerűen, nagy önbizalommal nagyon megnyerő tudsz lenni. Szeptember 9-én fantasztikus képességeid bontakozhatnak ki, erős hatással lehetsz az emberekre. Bevonzol mindenkit, könnyen rábesélsz mindenkit, hogy melléd álljon és ezzel megszerezheted azt, amire vágytál.

Ikrek:

Július 7-e lesz a legerősebb számodra! A Merkúr és a Vénusz nagyon jól áll egymáshoz képest, és szuper vonzerőt kapsz tőlük. Vonzhatod a fontos embereket, és ez tőkét hoz. Augusztus 11-én a Nap és a Jupiter kellemes kapcsolata majdnem mindent elérhetővé varázsol számodra. Nyerhetsz a lottón, kaphatsz hatalmas értékű ajándékot, örökölsz, vagy hatalmas szerelem jön. Ami most kezdődik, az szeptember 13.után megerősödhet. A Vénusz és a Szaturnusz trigonba kerülnek egymással, ami páratlan érzését adja a közelségnek és a biztonságnak a szerelmeddel.

Rák 

Július 31-én 17 óra 40 perckor a Vénusz a Rákba lép. Most biztos megkapod a családi öröm nagy pillanatát, jól kommunikáltok, és nagyon közel lesztek egymáshoz. Ez a nyugodt öröm elmélyül augusztus 12-én, amikor a Vénusz trigonba kerül a Neptunusszal. Most spirituálisan is érzitek egymást, minden beszéd nélkül. Szeptember 22-én a Merkúr trigonban lesz a Plútóval, és ez mágikus vonzerőt ad neked. Most te leszel pozícióban a munkahelyeden, és vezető pozícióba juthatsz!

Oroszlán:

Július 18-án kibontakozik kreatív képességed. A Vénusz jól viszonyul a Jupiterhez, igazi szerencsés napokat hoz. Pénzt és sok dicsőség is hozhat a munkahelyen. Akár vezető székbe is kerülhetsz, ezt augusztus közepén meg is szilárdíthatod. A Mars pozitívan kapcsolódik Jupiterhez, segít a karrieredben. Vakmerő és derűlátó lehetsz, elérhetsz mindent. Szeptember 15. körül, a Vénusz-Jupiter kellemes fényszögének hatásáraz utolsó ellenségednek is vége.

Szűz :

Július 4-én a Hold nagyszerű fényszögben lesz a Plútóval, vezető pozíciót kölcsönöz a munkahelyen, és ezt ki tudod használni augusztus 23-án. A Hold és a Vénusz kellemes állásban van egymással, és különleges lehetőségekhez juttat. Kövesd az intuíciód, ne hagyd, hogy bármit is félremagyarázzanak neked. E közben talán egy társat is találhatsz, aki hű barátod lesz. Szeptember 28-án a Hold kellemes kapcsolatban lesz a Vénusszal, nagyszerű lehetőséged nyílik a pénzügyi gyarapodásra.

loading...

Mérleg:

A Jupiter a jegyedben áll, a szerencse elérte a Mérleget. Július 14-én a Merkúr jó fényszögben lesz a Jupiterrel, egy megvilágosodásra juttat, ami tartósan fellendíti a pénzügyi helyzeted. Ez lesz előtérben augusztus 30. körüli is – ekkor a Jupiter és a Hold kedves, harmonikus lényedet még jobban erősíti, ami elbűvöl mindenkit, és meggyőzi az embereket a terveid helyességéről.

Skorpió:

Nem szomorkodhatsz ezen a szép nyáron a mély,szenvedélyes, boldog pillanatok elmaradása miatt.  A Hold és a Plútó jó fényszöge augusztus 23-án igazán kivételesen pozitív pillanatokat hozhat! Mély kötelék alakul ki közted és egy ismerősöd között, ez lehet szerelem, de őszinte barátság is – az illető szeptember 22-én, egy másik kivételes helyzetben hathatósan támogatni fog!

Nyilas:

A Vénusz pozitív fényszögben áll a Jupiterrel július 18-án, és csodás vonzerőt ad. Ezzel elbűvölhetsz egy személyt, akihez már régóta vonzódsz. A Nap jól kapcsolódik a Szaturnuszhoz augusztus 13-án – ez tartós párkapcsolati boldogságot jelez!  A Mars szeptember 2-án kellemes fényszögben lesz az Uránusszal. Nagyon szenvedélyes lesz ez az időszak, a vad, a heves érzelmek ideje.

Bak:

Nagyon nyugodt leszel,, elégedett magaddal, és az életeddel. Használd ki július 3-án a tökéletes béke állapotát, amit a Nap és a Hold pozitív találkozása ígér. Most a családi összetartás boldogságát élvezheted, szeretnek, csodálnak és figyelnek rád. Ha talán még maradtak volna régi, negatív érzelmeid, augusztus 27-én a Hold kellemes fényszögben lesz a Neptunusszal, lehetőséget nyújt arra, hogy békét teremts. Élvezni fogod majd szeptember 9-én a Nap és a Plútó kedvező kapcsolatát, ennek hatása alatt sikerül még jobban összekovácsolódnotok.

 Vízöntő:
 Július 24-én a Merkúr pozitívan kapcsolódik az Uránuszhoz. Nagyszerű ötleteké ad, ami sok mindent teljesen meg tud változtatni az életedben. Egy szerencsés véletlen folytán összetalálkozhatsz olyan emberekkel, akik támogatnak, ami augusztus 21-én végleges áttöréséhez vezethet – ez nagyon sok pénzt hozhat. Szeptember 18-án megalapozhatod a sikereidet. A Vénusz kellemes fényszögbe kerül az Uránusszal, ekkor senki sem tud neked nemet mondani.

Halak:

Zseniális pénzügyi vénával bírsz. Július 6-án a Nap kellemes fényszögben lesz a Neptunusszal, komoly belső erőt ad, ötleteidet anyagiakra tudod váltani. Augusztus 9-én a Hold és a Vénusz kellemes fényszögben találkozik egymással, ezáltal még sikeresebb lehetsz. A szerencsés pillanat fontos találkozást jelez egy emberrel, aki értékeli majd a rendkívüli tehetséged, de csak szeptember 14-én fogod felismerni a nagyszerű lehetőséget, ami üzletet hoz  – ekkor a Hold találkozik jó fényszögben a Marssal.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: szupertanacsokblog.hu

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial