Ezoteria

Ez a 4 csillagjegy tudja legjobban megtartani a férfit

loading...

Megszerezni és megtartani nem ugyanaz. Bizonyos csillagjegyek csábítóak, de nem mindig képesek kapcsolatban is megmaradni, mások nehezebben szerzik meg a férfit, de utána ügyesebbek a megtartásban.

Bika

A Bika nő nagyon kellemes párkapcsolatban, olyan gondoskodó és körbeburkoló, hogy aki ezt megszokja, nem tud tovább lépni. A Bikák félénkek, nem túl jó csábítók, a kapcsolat fenntartásában viszont zseniálisak. Bika nőket nem szoktak elhagyni. Ő lép le, ha megcsalják.

Rák

A Rák nőket nem minden férfi szereti, mert nagyon érzelmesek, és ezzel van, aki nem tud mit kezdeni, elmenekül. Azok azonban, akik maradnak, jobb ha lehúzzák a rolót. A Rák nő olyan adakozó és gondoskodó, hogy nincs az a férfi, akinek szíve lenne otthagyni egy ilyen tündérnek látszó asszonyságot.

loading...

Skorpió

A Skorpió megszerzésben és megtartásban is aranyérmes. Nincs előle menekvés. Akár évekig is dolgozik, hogy megszerezze kiszemeltjét, és a kapcsolatnak akkor lesz vége, ha ő akarja, a partnernek nincs választása. Mindent tud, olyan eszközei vannak, amikről más nők csak álmodnak.

Bak

A Bak nők nagyon nehezen létesítenek kapcsolatot, rossz csábítók, sokszor ijesztően férfiasak. Párkapcsolatban viszont olyan adakozóak, hogy aki megszeret egy Bak nőt, az nem megy el többet, mert ennyit más nő úgysem nyújt neki, tudja. nem véletlen, hogy a Bakoknak hosszú kapcsolataik vannak, és általában ők zárják le, ha már úgy érzik, kihasználják őket.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: szupertanacsokbloghu.hu

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial