Egészség / Szépség / Tippek

Szabadulj meg a barna foltoktól és öregségi ráncoktól ezzel a filléres trükkel!

loading...

Az öregségi foltok vagy más néven pigmentfoltok a bőrön nem ijesztőek és nem jelentenek komoly egészségügyi problémát, de az tény, hogy képesek elvenni a korosodó emberek, főként nők önbizalmát.

Leggyakrabban ezek a foltok az arcon, a karokon, a vállakon és a lábakon jelennek meg és az évek során, és ha nem teszünk valamit ellenük. számuk folyamatosan növekszik.

Az alábbiakban bemutatunk egy nagyon egyszerű, de hatékony természetes szert, amely segít megszabadulni ezektől foltoktól és a bőr jobban és fiatalabbnak fog kinézni, ha alkalmazzuk.

Csak két összetevőt kell összekeverni és alkalmazni az érintett területen. Ezek a friss hagyma és az almaecet.

A friss hagyma levét már régóta használják hegek, ráncok és egyéb bőrproblémák kezelésére, mert antioxidánsokat tartalmaz, amelyek védik a bőrt.

Az almaecet önmagában is fantasztikus bőrápoló, mert hámlaszt, gyulladás gátló, visszaadja a bőr megfelelő ph-értékét (a bőr egészségesebb, ha savas kémhatású, mintha lúgos, ezért a szappanok ártanak neki, a savak javítják egészségét), megszünteti az elhalt hámsejteket, és a hagymával együtt csodákat tesz a bőrrel.

loading...

Itt van, hogyan kell elkészíteni:

Fogd a friss hagymát és vágjad apróra kockákra, majd helyezzed be a turmixgépbe, és jól keverd össze. Ezután add hozzá az ecetet, jól keverjed össze, amíg sima keveréket nem kapsz.

Vegyél egy vattacsomót és mártsd bele a keverékbe, majd alkalmazzad a bőrön ott, ahol barna foltok vannak. Ehhez a kezeléshez naponta kell ezt ismételni körülbelül egy hónapon át.

Az első hatás lesz csak hét nap után jelentkezik majd, de folytatni kell, amíg teljesen megszabadulsz az öregségi foltoktól.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

 

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial