Szépség / Színes

Ő a világ legszebb kislánya, aki meghódította az internetezők szívét

Minden kisgyermek szép és csodás, de ez a kislány joggal érdemelte ki a legszebb jelzőt. A képek láttán nehéz ezzel nem egyetérteni. Nézd csak meg a hatalmas, áfonya kék szemeit, vastag, gesztenyebarna haját és azt az aranyos, babás mosolyát! A kislány, Násztya Knjáznyeva még csak hat éves, de már nem kezdő, már ami a modellkedést illeti.

 dfghdfgd2

 

2014-ben, a President Kids nevű modellügynökséghez egy hároméves lányt vitt be édesanyja, a korábban ugyancsak modellként dolgozó Anna. A kislány gyönyörű természetessége és fotogén jellege magával ragadta az ügynökség minden alkalmazottját. A szülők természetesen számítottak némi sikerre, hiszen ők is tudták, hogy kislányuk gyönyörű, de ekkora karrierre azért ők sem számítottak. A sikernek hála, most a fiatal modell körülbelül annyit keres, mint édesapja és édesanyja.

dftgdfgdf2drzerdg2

 

 

Anasztázia első sikere, hogy “lángra lobbantotta” a “Kenguru” elnevezésű, gyermekruházatot árusító online áruházának oldalait. A világhírnév sem váratott magára sokat Násztya számára, hamar megszületett az együttműködés a Mischka Aoki márkával, amelynek üzletei vannak az egész világon, Ausztráliától Kanadáig. Most már persze se szeri, se száma a fiatal modell és fotói megrendelésének.

ydfdsfa2

 

Mára már olyan világhíres divatmárkák tulajdonosai kötöttek szerződést a kis Násztyával, mint a Gucci, Burberry, Borelli, Monnalisa és még sokan mások.

rgdsds2defsdfsdf2thfdghdf3

 

 

 

Násztyának saját Instagram fiókja van. Természetesen, ezt egyelőre az édesanyja, Anna kezeli gyermeke helyett. Az ifjú szupermodellt pedig több mint 500 ezer ember követi, akik a pozitív megjegyzéseknek a tömkelegét írták Násztya fotói alá.

gfsdfsd2sgfgsdgsef2

 

 

Szabadidejében Anasztázia, akárcsak bármelyik mostani gyermek, szeret énekelni és táncolni, gyurmázni, illetve gyermekekkel játszani. A President Kids szerint a fiatal modell nagyszerű jövő előtt áll és minden valószínűség szerint Násztyával hamarosan találkozni fogunk a mozifilmek képernyőjén is.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: bidista.com

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial