Történet

Ez a török nő a képeken 71 éves, most azt tervezi, hogy gyermeket fog szülni!

Ayşe Ajda Pekkan határozottan tagadja, hogy megtalálta volna a fiatalság forrását.

A változatlanul gyönyörű török művésznő, aki amellett, hogy ma is szemet gyönyörködtető formával, bársonyos bőrrel és szépséggel bír, ebben az évben ünnepelte 71. születésnapját. Ezt kinézete alapján szinte hihetetlen elhinni, hiszen Ajda Pekkan maximum harmincévesnek néz ki.

A gyönyörű, modellalkatú Ajda-t nagyon megörvendeztetik a rajongói. Aktív életmódot folytat és meggyőződéssel állítja, hogy a titka mindössze annyi, hogy ügyel az egészséges étkezésre és rendszeresen jár edzőterembe. Természetesen, Ajda túl van néhány méregtelenítő- és vitaminkúrán is, hogy haja és bőre még egészségesebb legyen.

Az énekesnő szerint mindig fontos figyelni a helyes étkezésre. Ennek tükrében egyik nagy kedvence a hal.

A közösségi oldalakon Ajda Pekkan-nak immáron több, mint 400 ezer követője van!

Elég nehéz elhinni, hogy Ajda a mind a mai napig tökéletes formáját mindössze a helyes táplálkozásnak és az aktív sportolásnak köszönheti. A híresség követői szerint titokban plasztikai sebészek segítenek az énekesnőnek örökké fiatalnak kinézni, továbbá azt is állítják, Ajda magáról készült fotóit rendkívül megválogatja és helyenként retusálja is.

Mindazonáltal, szemmel láthatóan az énekesnő nem sokat törődik a valós életkorával. Nem is olyan rég bejelentette, hogy újra szeretne gyermeket szülni! Bizton állítja, hogy egészsége felől semmi kétség sem lehet, hiszen ezért is rendkívül hasznos számára a sok edzőteremben eltöltött idő és a helyes táplálkozás, azaz az egészséges életmód.

A nyilvánvaló rizikó ellenére a híresség egy hetvenéves indián nő példáját említette, aki a mesterséges megtermékenyítéses módszernek hála, kora ellenére sikeresen adott életet gyermekének.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: bidista.com

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial