Érdekesség / Színes

A szülők az újszülött hatosikreiket tartják a karjukban – Így néznek ki 30 év elteltével

Ma egy olyan családot mutatunk be nektek, akikkel 1983. november 18-án csodálatos dolog történt, a feleség Janet Walton hatos ikreknek adott életet. Mind a hat gyerek kislány és ők voltak az első hatosikrek, akik egészségügyi probléma nélkül jöttek a világra.

Janet az édesanya mai napig emlékszik arra a meleg őszi napra, amikor a kórházba igyekezetek és az autóval dugóba kerültek, neki pedig csak azon járt az esze, hogy időben a kórházba érjenek. Ma már a lányok 30 évesek és az egyik közülük megajándékozta a családot egy unokával. Janet számára annyira kicsinek és törékenynek tűnt a csöppség, aki 3,3 kilóval született, hogy rögtön a lányai jutottak eszébe, akik a születésükkor alig voltak nehezebbek 1 kilónál.

gfgsdg0008

Abban az időben az ikrek születése előtt a Walton házaspár már az örökbefogadáson gondolkodott, mert Janet sehogyan sem maradt terhes, pedig ő is és a férje is egészségesek voltak.

Nem véletlen, hogy ez a terhesség sokkolta a házaspárt, semmiképpen sem akartak lemondani erről az ajándékról. Janet elhatározta, hogy minden idejét a születendő gyerekeivel fogja tölteni, az apa Graham pedig szabadságot vett ki egy évre, hogy segíthessen a feleségének a gyereknevelésben, ami ugye nem kis feladat volt a számukra.

fgfdsgdsfg0009

Az újszülöttek az első hat hetet a kórházban töltötték megfigyelés alatt, majd csak ez után vihették haza a szülők őket.
Amikor a Walton házaspár azt hallja a lányuktól, hogy az unoka nem hagyja aludni őt, akkor csak mosolyognak és eszükbe jut az az első két év, amikor 6 pici gyerek mellett ők sem aludtak többet 2-3 óránál, egyetlen egy éjszaka sem.

tghddfhd0010

A házaspár nemrég kiszámolta, hogy az ikrek születését követő egy évben 11000 pelenka fogyott el és az egész házban mosószer és hintőpor illat terjengett.

fdhdfhdf42

Amikor a házaspár sétálni vitte a gyerekeket, mindkettőjük egy ikreknek való babakocsit tolt és egy lányt pedig az ölükben vittek. Amikor vendégek érkeztek, akkor Graham elővette a harmadik babakocsit is és úgy mentek sétálni.

fghdfhdf42

Egy évvel az ikrek születése után Graham visszament dolgozni, mint dekoratőr festő, majd néhány év elteltével Janet is munkába állt a szülészet egyik részlegén (megszegve ígéretét) és innen ment nyugdíjba.

zktghkgkg0001

Érdekes dolog, hogy a nyugdíjazása után pár hónappal abban a kórházban született meg az első unokája, ahol dolgozott. A csöppség a család kedvence és a szülők és nagyszülők mellett még öt szerető nagynéni is kényezteti őt.

zitzt0006

A Walton házaspár már alig várja, hogy a többi lánynak is gyereke szülessen, hogy újabb unokákkal gyarapodjon a család.
A lányok nem igazán sietnek a gyerekvállalással, pedig szeretik a gyerekeket, de egyikőjük sem szeretné ha megismétlődne a hatos ikrek születése, mert az rengeteg munkával és lemondással jár.

vbnvbn00005

Tekintsétek meg a most következő 45 perces videót, hogy ti is bepillanthassatok ennek a különleges családnak az életébe!

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: bidista.com

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial