Blogolunk / Egészség / Ezoteria / Háztartás

Nézd meg, mi történik, ha egy tál sót és ecetet teszel a hálószobádba. Az én problémáim megoldódtak ennek a módszernek köszönhetően!

loading...

Hihetsz a közhiedelemnek vagy sem, de nem árt kipróbálni, főleg, hogy valószínűleg már többször hallottál a „rossz energiáról”: megszállhat embereket (úgynevezett energiavámpírokat), és akár tárgyakban is lehet. Amikor „rossz energia” jelenlétében vagyunk, fáradtnak, zaklatottnak és ingerültnek érezzük magunkat… A feng shui szakembereknek megvannak a maguk speciális módszerei arra, hogy a negatív energiát eltávolítsuk otthonunkból, de mi itt egy olyan módszert ajánlunk, amely a néphagyományból maradt ránk.
Ahhoz, hogy megtisztítsuk a hálószobát a rossz energiától, szükségünk van egy kanál vízre, egy kanál ecetre és egy teáskanál sóra.

A sót nem oldjuk fel, hanem egyszerűen beleszórjuk az ecetes vízbe, és hagyjuk, hogy az edény aljára hulljon (a legjobb egy átlátszó üvegedény). A tálat vagy az üveget tegyük oda, ahol általában a legkellemetlenebbül érezzük magunkat. Ezután várjunk 24 órát…

A 24 óra elteltével ellenőrizzük, hogy a só feljött-e a felszínre. Ha igen – sajnos meg kell ismételnünk a folyamatot, újra és újra, amíg a só az alján marad. Ekkor már biztosak lehetünk benne, hogy a lakás megtisztult a rossz energiától.

Talán egy kicsit boszorkányságnak hangzik, de a tudomány világa már régóta használja a só tulajdonságait, amelyek úgy hatnak, mint pl.

loading...

… a macska simogatása vagy az aromaterápia! A macskák kiváló „elszívói” a negatív energiának.

Lehet vásárolni sóköveket is, amelyek segítik a légzőszerveket és elnyelik a rossz energiát. Talán érdemes kipróbálni? 🙂

Ismer valakit, aki fáradt és gyenge? Küldje el nekik ezt a cikket.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszését és nem felejti el, hogy megossza a barátaival és családtagjaival is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial