Érdekesség

Minden csillagjegyet egy szellem kísér végig életében, a tied melyik? Meg fogsz döbbenni, ha elolvasod!

loading...

Néha úgy érzed, nincs tovább? Minden összedőlt, nincs kiút? Ilyenkor mégis megragad egy láthatatlan erő, és képes vagy tovább haladni utadon?  Most megtudhatod, hogy neked ki segít ezekben a kilátástalan pillanatokban, olvass csak tovább!

KOS

A Kosokat a csillagjóslás tudomány szerint a Tettrekészség Szelleme irányítja, a Kosok akkor vannak elemükben, ha van mit csinálniuk, ha megtalálták a következő célt, legyen az kicsi vagy nagy, mindegy.

A legsötétebb, reménytelennek tűnő szituációkban is ez a szellem ragadja el őket, és a Kosok ilyenkor hirtelen valami cél, megszerzendő dolog után néznek, hogy erőre kapjanak, ez a tevékenység pedig sokszor megoldást nyújt nekik.

BIKA

A Bikákat az Akarás Szelleme vezérli, hihetetlen energiával képesek vágyni arra, amire szükségük van, és ez olyan erőt ad nekik, ami a legnagyobb köveket is elhordja.

Legyen szó kemény munkáról, problémáról, vagy a család összetartásáról, a Bikák tudják, mit akarnak, és az Akarás Szellemének irányításával ezért tenni is tudnak.

IKREK

Az Ikreket a csillagjegyük szerint a Kapcsolatteremtés Szelleme viszi végig, aki mindig a helyes útra irányítja az Ikreket, hogy megleljék azokat az személyeket, akikre éppen szükségük van, vagy akiknek az Ikrekre van szüksége.

Jó radarjuk van ahhoz, hogy barátokat találjanak, és bár ezzel soha nem élnek vissza, mások mégis sokat segítenek nekik az életükben.

RÁK

A Rákokat egy nagyon fontos szellem, az Érzés Szelleme vezeti, így ők mások életében akár csodákat is tudnak előidézni.

Ugyanakkor ez a szellem, bizonyos szempontból sebezhető is, hiszen miatta a Rákok nem szívesen kezdenek konfliktusokba. Az ő útjuk mindig a békés megoldásokkal karöltve vezet.

OROSZLÁN

Az Oroszlánokat a Hit Szelleme vezeti, akinek a segítségével önmagukban és lehetőségekben éppen olyan odaadással képesek hinni, mint valami nemes célban, amiért küzdenek.

Az Oroszlánok akkor képesek boldogok lenni, ha tudnak hinni abban, amiért küzdenek, önbizalmuk pedig különösen fontos számukra, szellemüknek köszönhetően azonban ezt mindig újra képesek építeni.

SZŰZ

A Szüzek irányítója a Nyugalom Szelleme, ezért van az, hogy gyűlölik a feszültséget és a kapkodást, viszont a legnehezebb szituációban is a helyzet magaslatára tudnak emelkedni, mivel képesek eltávolodni a valóságtól,

Szellemük egy belső, nyugodt pontra vezeti őket, ahol racionális megoldást találnak a problémákra.

MÉRLEG

loading...

Nem véletlenül tartják úgy, hogy a Mérlegek közeli kapcsolatot ápolnak a szellemvilággal, őket ugyanis a Megérzések Szelleme vezeti keresztül az útjukon.

Noha logikus érvekkel a Mérlegek mindig meggyőzhetőek, ha nincsenek kész megoldások, a Mérlegek hajlamosak az ösztöneiket követni, és egy ilyen szellemi vezetővel egy többnyire jó döntésnek bizonyul.

SKORPIÓ

A Skorpiókat a Szenvedélyek Szelleme kíséri, ennek köszönhető, hogy ha valamiét lelkesednek, akkor azt teljes szívből, őszintén teszik, és ilyenkor nincs is semmi, ami megállíthatná őket.

Olyan intenzitással képesek lelkesedni valamiért, amire csak kevesen képesek, és ez az intenzitás a veszni látszó helyzetekben sem csökken, így ha van kiút, akkor azt ők meg is fogják találni.

NYILAS

A Nyilasok vezetője az Őszinteség Szelleme, és ez nem csak azt jelenti, hogy elvárják másoktól az őszinteséget, illetve tisztelik az önálló véleményt, ők maguk is ezt az utat járják.

Ha szorult helyzetbe kerülnek, nem kezdenek köntörfalazni, vagy kibúvókat keresni, hanem nyíltan elmondják a gondolataikat, mert hisznek benne, hogy ez a leggyorsabb és leghatékonyabb módja a kiút megtalálásának.

BAK

A Bakokat az Állandóság Szelleme vezeti, ami bölcsességet és nyugalmat hoz magával.

Mivel nem keresnek mindig feltétlenül valami újat, és nem nyughatatlan természetűek, sokszor a legegyszerűbb és legkézenfekvőbb megoldásokat találják meg, ami mások figyelmét elkerülte.

A Bakok számára ennek a szellemnek köszönhetően ott is könnyű boldogságot és elégedettséget találni, ahol másoknak ez nehezen menne.

VÍZÖNTŐ

A Vízöntők vezetője a Tanítás Szelleme, és ez nem csak azt jelenti, hogy ők remek képességgel rendelkeznek mások tanításához, illetve ahhoz, hogy felnyissák az emberek szemét.

Ők maguk is képesek a tanulásra, hisznek az állandó fejlődésben, ennek köszönhetően pedig minden helyzetben megtalálják az értékes tapasztalatot, és egész életükben képesek a fejlődésre, és környezetük fejlesztésére.

HALAK

A Halak bármilyen helyzetből képes újra felállni, és soha nem veszíti el a reményt.

Az ő vezetője az Újrakezdés Szelleme, ami mindig képes a megújulásra, és nem csak hamvaiból születik újjá, de azt is felfedezi, ha bevégezte a dolgát, és a létrehozott mű már nélküle is működik, ezért a Halak ilyenkor nem ül nyugodtan a babérjain, hanem újabb kihívásokat keres.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: szupertanacsokblog.hu
Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial