Tippek

Borotvahabot fújt az ajtóra! Ezt én is ki fogom próbálni!

Férfiak és nők használják borotválkozásra, pedig sok mindenre jó még a háztartásban a borotvahab. Soha nem gondolnád, mennyi felhasználási módja van. Próbáld ki a következő tippeket te is!.

1. Ha nyikorognak az ajtók, akkor hagyd az olajat, sokkal egyszerűbb, ha borotvahaot használsz, ami minden háztartásban, főleg,  ha van benne férfi is, találsz borotvahabot, vagy krémet. Kenjed be egyszerűen a sarkakat, és csak a múlté lesz a nyikorgás.

2. Remek általános tisztítószer a borotvahab. Fényes lesz tőle a vízcsap, a vízfoltos  tükör, zuhanyozófal vagy ajtó, fürdőszoba üvegajtaja, ha van. Csak rá kell fújni a felületekre egy kis habot, majd áttörölni egy puha ronggyal. A tükör nl jó trükk, ha borotvahabbal áttörlöd zhanyozás előtt, nem fog bepárásodni, és ez napokig így is marad.

3. Hatékonyan eltünteti az ételfoltokat. Ilyen például a mustárfolt. Hirtelen egy szivaccsal töröld le a nagyját a kifolyt anyagnak, majd utána fújj rá borotvahabot. Csak dörzsöld meg, és el it tűnt.

4. Ha valamit otthon lefestesz: bútort, falat, bármit, de véletlenül összekened festékkel a kezedet, akkor jó, ha tudod, nem lesz szükség oldószerre, borotvahabbal tökéletesen eltüntethető a folt.

Image result for shaving foam hacks

Forrás: szupertanacsokblog.hu

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial