Blogolunk / Egészség

EGY HIHETETLEN RECEPT A „FOKHAGYMA KÚRA” EGY TIBETI SZERZETESTŐL!

loading...

Egy 500 éves recept: Használja 5 évente, és „búcsút mondhat a betegségeknek!

1972-ben egy tibeti kolostor régi kamráiban egy hihetetlen receptet találtak. Az a nagyszerű ebben a receptben, hogy 500 éves!

Az egyik szerzetesnek köszönhető ez a csodálatos gyógymód, amely számos betegséget gyógyít. Ez a gyógymód azonban különleges óvatosságot igényel, mivel túl erős. A szakértők szerint ezt a receptet 5 évente egyszer kell használni.

A fokhagyma a fő összetevője ennek a természetes gyógymódnak. A fokhagymában található allicin erős antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, és jól működik a vírusok, gombák és paraziták elleni küzdelemben.

Ez a természetes gyógymód állítólag kezeli az érelmeszesedést, tüdőbetegségeket, impotenciát, arcüreggyulladást, magas vérnyomást, ízületi gyulladást, reumát, gyomorhurutot, aranyeret stb. Egyesek azt állítják, hogy támogatja az egészséges fogyást, kezeli a rossz látást és a hallásproblémákat, és javítja az anyagcserét.

Ehhez a recepthez 350 g fokhagymára és 200 ml 95%-os alkoholra lesz szüksége.

loading...

Elkészítési mód:

Vágjuk fel a fokhagymát, és keverjük össze az alkohollal. Öntse a keveréket egy üvegpalackba. 10 nap elteltével szűrje le a folyadékot, és öntse vissza az üvegbe. Tárolja a hűtőszekrényben további 2 napig.

Használat:

Ne használja a keveréket 12 napnál tovább. Adjon néhány cseppet egy pohár vízhez, és igya meg étkezés előtt. Reggeli előtt 1 cseppet, ebéd előtt 2 cseppet, vacsora előtt pedig 3 cseppet vegyen be a gyógyszerből.

Mindenképpen konzultáljon orvosával, mielőtt ezt a gyógymódot használná.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial