Egészség

Ezt minden 0-ás vércsoportú ember olvassa el! Veszélyben lehet az egészséged, ha nem tudod ezeket!

Az már széles körben ismert a 0-ás vércsoportú emberekről, hogy mások, mint a többiek, és vannak különleges tulajdonságaik, de azt nem sokan tudják, hogy bizonyos kórokra, egészségügyi problémákra is jóval hajlamosabbak, mint a többi ember.

Nagyon tevékenyek, energikusak és képesek mindig összpontosítani az egyes feladatokra. Erős a jellemük, és mindvégig kitartanak, ha elkezdenek valamit.

HA 0 vércsoport, akkor óvatosnak kell lenni, mert ez majd menteni az életed!

Ám sokkal veszélyesebb számukra többféle betegség is, mint például a gyomorbetegségek, pajzsmirigy működési zavarok és a jódhiány. Ezekkel az együtt járó hízás és víz visszatartás

Japánban nagyon különleges személyiségnek tartják a nullás vércsoportú embereket. Állásinterjún gyakran megkérdezik a megkérdezett alkalmazott jelölteket, milyen vércsoportúak. A nullás vércsoportú emberek leírása: felelősségteljes, elkötelezett, szervezett, koncentrált, alapos és gyakorlatias. Emellett úgy vélik, hogy tisztább és jobb logikával rendelkeznek, mint mások. Ez azért van, mert az őseik vadászok voltak, akiknek pontosan fel kellett mérniük a környezetüket, hogy túléljenek.

Túl aktív, hisztis

Stressz hatására a nullás vércsoportúak hiperaktívvá és impulzívvá válhatnak. A helytelen étkezés, a testmozgás elhagyása és az egészségtelen életmód náluk sebezhetőbbé teszi az anyagcsere-folyamatokat, így inzulin rezisztencia vagy pajzsmirigy alul működés alakulhat ki náluk.

Több a gyomorsavjuk, mint másoknak, ezért gyakran érzékeny a gyomruk és hajlamosak fekélybetegségre.

Kerüljék a koffeint és az alkoholt. A koffein Kifejezetten káros lehet, mivel megnöveli a adrenalin szintet, ami már eleve magas ennél a vércsoportnál.

Forrás: szupertanacsokblog.hu

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial