Blogolunk / Egészség

Keverje össze az olívaolajat és a sót: a következő öt évben nem fog fájni

loading...

A nyaki ízületi gyulladás nehezen, de gyógyítható. Van egy nagyon érdekes receptem, amit érdemes kipróbálni. Ezzel a keverékkel masszírozza meg, és évekig nem fog fájdalmat érezni.

A masszázskeverék finomítatlan növényi olajból és tengeri sóból készül.

Szükség van rá:

  • 10 evőkanál só,
  • 20 evőkanál olaj (olívaolaj, napraforgóolaj).

Elkészítés:

Keverjük össze a sót és az olajat egy üvegtálban. Fedjük le, és tartsuk sötét helyen 3-5 napig.

Használat:

loading...

Minden reggel vigye fel erőteljesen a nyak területére, ahol fájdalmat érez.

Az első alkalommal 2-3 percig masszírozza, majd minden nap 2-3 perccel növelje a masszázs időtartamát, amíg el nem éri a 20 percet. Folytassa 10 napig.

A sóval való dörzsölés enyhén irritálhatja a bőrét. A masszázs után törölje le a bőrt száraz ruhával, és dörzsölje be babapúderrel.

Ezután tekerjen egy meleg ruhát a nyaka köré.

A 10 napos kezelés után a vérkeringés fokozódik, az izmok javulnak, a porc- és csontszövet regenerálódik. Helyreállítja a nyaki gerinc vérellátását, megszűnik a fejfájás és javítja a látást. Ez annak köszönhető, hogy a szervezet kiüríti a méreganyagokat, ami viszont normalizálja az anyagcserét. A közérzetében bekövetkező változások már 8-10 nap múlva észrevehetővé válnak. A tisztítási folyamat során előfordulhat, hogy kissé álmosnak érzi magát és/vagy szédülést tapasztal. Ez azonban nem történik meg túl gyakran.

Általánosságban elmondható, hogy a gerinc osteochondrózisának ilyen módon történő kezelése mellékhatások nélkül, kiváló eredményekkel jár.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial