Blogolunk / Egészség

6 ok, amiért nem szabad kidobni a teafiltereket

loading...

Használatuk zsenialitását nehéz elhinni!

Használatuk után mindenki megszokta, hogy egyenesen a szemetesbe dobja őket. De ez nem igazságos. Még a használt teafilterek is túl jók ahhoz, hogy szemét legyen belőlük. Ez az 5 teafilter ötlet biztosan jól fog jönni a háztartásban.

1. Bőrproblémák? Egy horzsolás, zúzódás, karcolás, kisebb bőrpír, gyulladás vagy rovarcsípés mind kevésbé észrevehetővé tehető egy teafilterrel. Mindössze annyit kell tennie, hogy hideg víz alá tartja, és 15 percig alkalmazza a problémás területre. A tea tanninokat tartalmaz, amelyek csökkentik a gyulladást és az irritációt, mérséklik a bőrpírt és a duzzanatot. Mindenképpen próbáld ki ezt a trükköt!
A pigmentfoltokat, a herpeszt és a szem alatti sötét karikákat is elviszi a hűvös teafilteres borogatás.

2. Hagyja a teafiltereket jól megszáradni.
A kellemetlen szag eltűnik a cipődből, ha egy teafiltert teszel bele. Minden felesleges nedvességet és dohosságot magába szív. Ez az okos módja a cipők tárolásának.

loading...

3. Hogyan mosogathatja el a piszkos edényeket anélkül, hogy vegyszereket használna, vagy időt pazarolna a rászáradt ételek lesikálására?
Áztassa az edényeket egy éjszakán át a mosogatóban lévő vízben, és dobjon bele egy teafiltert. Reggelre minden szennyeződésnek el kell tűnnie – nincs gond!

4. A kis rágcsálók, pókok és rovarok nem szeretik a teafiltereket. A tea illata elriasztja őket. Helyezze a tasakokat olyan helyekre, ahol már észrevették a kártevőket, és azok nem fognak ott többé megjelenni!

5. Ha egy használt teafiltert beletesz a hűtőbe, mindig kellemes illata lesz. A teafilter elnyeli a felesleges ételszagokat, és fenntartja a megfelelő nedvesség egyensúlyát a hűtőben.

6. A monoklit egy teafilterrel lehet kezelni. Tedd az érintet területre, hamarosan látni fogja az eredményét.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial