Divat / Tippek

Gyors és egyszerű eljárás, hogy visszaszerezzük melltartónk fehérségét – Úgy fog kinézni, mintha új lenne

A fehérnemű mágikus hatással rendelkezik. Te akár egy zsákot is felvehetsz, de ha alatta van egy lélegzetelállító csipke összeállítás, akkor úgyis szépnek fogod érezni magad. Tavasszal és nyáron valószínűleg a világos ruhákat részesíted előnyben, azaz a fehérneműd is általában fehér. Csak ennek van egy baja – nagyon gyorsan elveszíti a ragyogását, besárgul vagy szürkévé válik.

A fehér melltartó és bugyi eléggé nehezen mosható, mert a fehérítő tönkreteszi a finom anyagát.  A mai napon a szerkesztőség elmondja, hogy milyen szert kell a vízbe tenni, hogy a melltartó visszanyerje a fehérségét.

Hogy fehérítsük a melltartót

Összetevők

  • 2 evőkanál só
  • 1 evőkanál szódabikarbóna
  • 1 evőkanál mosószer

Alkalmazása

1. Önts meleg vizet a lavórba, de ne forrót. Keverd jól össze a fenti összetevőkkel, hogy feloldódjanak.

fzjfgjfghnne1

2. Hagyd ázni a melltartót 15 percig – ez elegendő. Ha a fehérneműd nagyon elszíneződött, akkor hagyd ázni 30 percig, de ne tovább. Ezt követően kézzel mosd ki a fehérneműt, ne dörzsöld erősen és nyújtsd ki.

ghfghgnne2

3. Tiszta langyos vízzel öblítsd ki a melltartót – ezzel kész is. Jegyezd meg: Soha sem szabad a fehérneműt radiátoron szárítani, mert sárga foltok jelennek meg rajta.

hjghjghnne3

Ez a mosási módszer nemcsak a fehérneműnél kiváló, hanem könnyű fehér blúzok, trikók és ingek esetében is. A ruháid nagyon sokáig ragyogó fehérek maradnak. A mosás teljes folyamatát megnézheted ezen a videón.

Mondd el a hozzászólásokban, hogy a fehér ruhákhoz és a kényes szövetekhez van-e neked saját mosási trükköd. És ne feledkezz meg megosztani ezt a hasznos tanácsot barátaiddal a világhálón!

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: bidista.com

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial