Blogolunk / Egészség

Felgyógyultam a stroke-ból a pitypanggolyóknak köszönhetően

loading...

Amikor két évvel ezelőtt stroke-ot kaptam, az orvosok nem voltak biztosak abban, hogy valaha is képes leszek újra normálisan járni és beszélni. Egy éven belül azonban visszanyertem a beszédkészségemet és a testem jobb oldalának mozgékonyságát.

Mindez a kitartásomnak és a közönséges pitypangnak köszönhető.

Ez a növény abszolút pótolhatatlan a stroke kezelésében és a helyreállításban, mert csökkenti a vér koleszterinszintjét, normalizálja az anyagcserét, erősíti az ideg- és a szív- és érrendszert.

Szedtem egy főzetet: szárított pitypang levelekből 1 evőkanál 1 csésze forró vízzel, 2 órán át hagyjuk állni, és szűrés után 1/4 csészével naponta 3-szor röviddel étkezés előtt igyuk.

loading...

Ezután a feleségem elkészített egy népi receptet, a gyógyhatású pitypanggolyókat: 50 g szárított gyökeret kávédarálóban porrá őrölt, és 1:1 arányban összekeverte virágmézzel. Ezután ebből a keverékből teáskanállal golyókat formázott, és a hűtőszekrényben tartotta. Ezeket a golyókat naponta 3-szor vettem be étkezés előtt, lassan szopogatva őket a gyermekláncfű főzet bevétele után.

Természetesen ezen kívül speciális lábgyakorlatokat végeztem, és logopédussal dolgoztam.

Az első eredményeket egy hónap után vettem észre, és három hónapos kezelés után fokozatosan visszatértem a normális önmagamhoz.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial