Blogolunk / Egészség

Ez az ital kitisztítja az artériákat és segít megelőzni a szívbetegségeket!

Próbálja ki ezt a receptet, hogy megtisztítsa az artériáit és megelőzze a szívbetegségeket!

A szív- és érrendszeri megbetegedések napjainkban igen komoly problémát jelentenek. A magas vérnyomás megnyújtja az ereket és az artériák falait. Sajnos növeli a vér koleszterinszintjét.

A magas koleszterinszint a szív- és érrendszeri betegségek egyik fő oka. Az elfogyasztott ételekből származó zsírok hajlamosak felhalmozódni az erek nyálkahártyájában.

Ezek a zsírlerakódások aterómákat képeznek, amelyek viszont gyulladást okoznak az érfalban.

Az ilyen zsírlerakódásokból álló rögök tulajdonképpen időzített bombák, mert a hirtelen felszakadás veszélyét hordozzák magukban.

Jó esély van arra, hogy ezek a vérrögök beszűkítik az artériákat és elzárják azokat. A hirtelen szívroham kockázatát is növelik.

Ezt az állapotot többféleképpen is kezelheti. Először is, változtasson az étrendjén. Fogyasszon több alacsony zsírtartalmú, rostban gazdag ételt. Győződjön meg róla, hogy az ételek elegendő antioxidánst tartalmaznak.

A mazsola alacsony zsírtartalmú, antioxidánsokban és rostokban bővelkedik. Nagyszerűen megelőzi és csökkenti a rossz koleszterin felhalmozódását, és így védi az ereket.

Próbálja ki ezt a gyümölcslé receptet, hogy megtisztítsa az artériáit és megelőzze a szívbetegségeket.

Összetevők:

  • 2 teáskanál reszelt gyömbér
  • 1 csésze mazsola
  • 4 teáskanál zöld tea
  • 1 liter víz
  • 2 evőkanál méz

Elkészítés:

Tegyük a mazsolát a vízbe. Forraljuk 10 percig. Vegyük le a tűzről, és adjuk hozzá a zöld teát, a mézet és a 2 teáskanál reszelt gyömbért. Fedjük le fedővel, és tekerjük be a serpenyőt egy gyapjúruhával. Hagyja áztatni egy éjszakán át. Másnap reggel szűrje le. Naponta kétszer, étkezés előtt igyon meg 150-200 ml -t a gyümölcsléből.

A mazsola tele van oldható és oldhatatlan rostokkal, káliummal és antioxidánsokkal. Ezek jótékonyan hatnak a szív egészségére. A rostok segítik az epe kiürülését, és hozzájárulnak a koleszterinszint csökkentéséhez.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial