Blogolunk / Egészség

Reggelente mindig fájt a lábam, és nagyon meglepődtem

loading...

Az egy dolog, ha a fájdalom a nap végi fáradtság miatt jelentkezik, de ha egy éjszakai alvás után elviselhetetlenül fáj a lábam, különösen a sarkam környékén, az tényleg bizarr!

Egy nap véletlenül meséltem erről egy orvos barátomnak. A fájdalom nem zavart túlságosan, csak tudni akartam, miért történik… A tanács, amit ez a bölcs nő adott, gyorsan megoldotta a problémát!

Miért fáj a sarkam?

loading...

A lábfej e területén jelentkező fájdalmat sérült és feszült inak okozhatják. Hosszan tartó járás, lúdtalp, túlsúly, különböző fertőzések: a kellemetlen érzésnek számos oka lehet. Ha járás közben fáj a sarka, reggelente próbálja meg 30 másodpercig masszírozni mindkét lábát. Ez az egyszerű művelet javítja a véráramlást és növeli a szövetek rugalmasságát. A lábad nem fog fájni egész nap, és nem lesz olyan fáradt!

Ha a reggeli talpmasszázst rendszeres rutinná teszi, javítja általános egészségi állapotát! Ez azért van, mert a talpon sok idegvégződés és aktív pont található. Azáltal, hogy hat rájuk, befolyásolja az összes belső szervének működését. A lefekvés előtti lábmasszázs előnyeiről már régóta tudunk, és ez természetes gyógymódnak tűnik.

Ha járás közben fáj a sarka, próbálja ki a reggeli masszázst, és örüljön a kezelés csodálatos hatásának! Néhány nap után biztosan észreveszi a javulást – csak kezdje el.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial