Blogolunk / Egészség

TINKTÚRA A LÁTÁS HELYREÁLLÍTÁSÁRA

loading...

„…Nagyon jó receptet ajánlok a szembetegségeknek. Segít gyógyítani az olyan szembetegségeket, mint a glaukóma, szürkehályog, könnyezés stb.
A recept egyszerű és sokoldalú, kipróbáltam magamon, amikor a látásom kezdett megromlani. A 62 éves édesanyámnak is segített. Két évvel ezelőtt (sajnos túl későn) vettem észre, hogy a jobb szemét teljesen beborította egy fehér filmréteg, és a bal szemét is de ott nem érzékelte mert arra egyébként is alig látott. Az orvosok azt mondták, hogy szürkehályog.

Én magam is rengeteg újságot olvasok az egészség témakörében, és gyűjtöm a népi recepteket is.

Azonnal készítettem neki egy körömvirág tinktúrát, amit el is kezdett inni. Egy év alatt körülbelül 3 és fél litert ivott meg. Az eredmény nagyszerű volt: a jobb szemen teljesen eltűnt a fehér hályog, de mivel ez a szeme rossz volt, sok haszna nem volt az esztétikumon kívül. A bal szemére visszanyerte a látását, és most már jól lát vele. A keze is melegebb, mint korábban, és jobban hall. Ez a tinktúra tisztítja az ereket is. És ami a legfontosabb, a szeme meggyógyult, teljesen és most már jól lát. Ez a recept nem kerül sokba, és mindenki számára elérhető. Ne legyen lusta.

Itt a recept:

loading...

Fogjon egy marék szárított körömvirágot és öntsd le 0,5 liter vodkával, tartsd 12 napig sötét helyen. Minden nap rázzuk fel legalább egyszer. Igyon naponta 3-szor 1 teáskanálnyit 20-30 perccel étkezés előtt. Minél tovább áll, annál erősebb a tinktúra – és annál jobb. És ne aggódjon. 1 üveg 2 hónapra elegendő. A kezelések között tartson 1 hónap szünetet.


MIELŐTT BÁRMILYEN GYÓGYSZERT, GYÓGYMÓDOT VAGY KEZELÉST ALKALMAZNA, MINDENKÉPPEN KONZULTÁLJON ORVOSÁVAL!”

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: Владимир Владимирович

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial