Párkapcsolat

Te is találhatsz párt és lehet működő tartós párkapcsolatod!

Nem számít, hányszor próbálkoztál, nem számít hányszor buktál el – csak az számít, hogy tudod-e, mit kell tenned és hajlandó vagy-e tenni érte. Nem minden férfi vagy nő ugyanolyan – te vonzod be ugyanazt a típust, amíg meg nem tanulod a leckét!

Hermann Éva nemzetközi szinten elismert szakember, 1999-ben ő alapította a magyarországi Aura-Soma központot, amelyet tizenöt éven keresztül vezetett is. Saját magát segítőként definiálja, ami valahol a párkapcsolati coach, színfilozófiai tanácsadó és az életvezetési tanácsadó keveréke. Állandó „rendelésén” beszélgettünk találkoztunk, az Örs vezér tere környékén.

Tudnodkell: Szerinted miért van ennyi szingli mostanában? Nem akarnak az emberek párkapcsolatot?

Hermann Éva: Dehogynem! Ki ne akarna… a biztonság, a szeretettség érzésének vágya minden korban állandó. Viszont az elmúlt ötven évben akkorát változott, hogy mit értünk „férfi” és „nő” alatt, hogy az emberek egyszerűen nem tudják már kicsodák, mit és kit akarnak. Vágynak valakire, de addig nem lehet jól működő párkapcsolatot felépíteni, amíg nem vagy tisztában azzal, hogy te ki vagy és mit akarsz. Kivetítik a saját bizonytalanságukat a másikba és kölcsönösen teljesíthetetlen elvárások elé állítják egymást. Ezért találkozok egyre több fiatallal, akik meg is csömörlöttek a párkapcsolatoktól és csak „élnek bele a világba”. Kívül erősek, de belül szenvednek. A jó hír, hogy viszonylag egyszerű a megoldás.

Tudnodkell: Egyszerű?

Hermann Éva: Legalábbis a képlet biztosan. (nevet) Ahhoz, hogy megtaláld a Nagy Ő-t, először alkalmassá kell válnod a megtalálására. Meg kell ismerned és szeretned önmagad. Hogyan várhatod el, hogy észre vegyen és beléd szeressen, ha te nem találod magad erősnek, szépnek, okosnak és vonzónak? Hát hülye az a Nagy Ő, hogy egy olyat válasszon, mint amilyennek te látod magad? A világ számára az vagy, aminek érzed magad. Ha vonzó, csodálatos és szép ember, akkor az, ha egy önbizalomhiányos, gyenge, félszeg valaki, akkor az.

Tudnodkell: Azért ezen nem egyszerű változtatni…

Hermann Éva: Sokkal egyszerűbb, mint gondolnád! A legnagyobb hibánk, hogy a filmek és reklámok miatt azt hisszük, az emberek a tökéleteset keresik – pedig ez nem igaz. Egy ókori görög filozófus mondta: „nincsen tökéletes szépség az arányokban való valamilyen tökéletlenség nélkül” – a szerethetőt keressük. A jót, de emberit. Szerethetővé és emberivé válni pedig csak felfogás kérdése.

Egy egy perces videó arról, mennyire nem valódi, amit mi szépségnek hívunk

 

Tudnodkell: És mi a módszered? Gondolom nem egy tablettát adsz, amitől hinni kezd magában a vendéged…

Hermann Éva: Azzal semmire se mennénk. A tabletta hatása kimegy a szervezetből és megint bajban vagyunk. Ilyen a Viagra is… Az igazi potenciá(l)t a fejlődés hozza meg. Az emberek már attól is kivirágzanak, ha megtalálják az irányt, ha látják, hogy jó irányba tartanak.

Tudnodkell: De mégis… hogyan zajlik nálad egy óra?

Hermann Éva: Tartok kiscsoportos workshopokat, amelyek arra készítenek fel, hogyan legyél kész megtalálni az Igazit és ha megtaláltad, hogyan építsétek fel azt a kapcsolatot, hogy erős legyen és maradjon. E mellett női köröket vezetek és természetesen személyes konzultációkat adok. Utóbbin például egy meglehetősen szokatlan, de hatékony módszerrel nyitunk: megkérem, hogy válasszon egy színt. A színek hihetetlenül sok információt hordoznak, rengeteget mondanak el rólunk, az érzéseinkről, sőt a tudatalattinkról is. Ebből kiindulva térképezzük fel a személyiség erősségeit, hátráltató tényezőit. Megtaláljuk együtt, hogy melyek azok a gátak, amelyek miatt nem tudsz tovább lépni, ami miatt újra és újra ugyanazt a leckét tanítja neked az élet. Innentől már csak rajtad múlik, hogy megteszed-e, amit szükséges vagy tovább rostokolsz egy helyben.

Tudnodkell: Nem vagy kicsit túl kemény, amikor ezt mondod?

Hermann Éva: Nézd. Hozzám akkor jönnek el az emberek, amikor TÉNYLEG változást akarnak az életükben. Amikor tényleg megelégelik a saját sikertelenségüket, amikor már nem kipanaszkodni akarják magukat, hanem készek változni – csak ebben segítségre van szükségük. A saját életünkért magunk vagyunk felelősek. Lehet másokat hibáztatni, de sosem az a kérdés, kinek a hibája, hanem, hogy működik vagy sem. Én szeretném, ha működne.

Tudnodkell: És működik?

Hermann Éva: Ha megengeded, nem kezdem most magamat dicsérni. (nevet) Maradjunk abban, hogy annyira bízom a módszerben, hogy nem kérek pénzt attól, aki az első alkalom után nem érzi a változást, akit nem érzi, hogy használt neki az együtt töltött egy óra. De ilyenre még nem került sor. Viszont sokan kezdték el megismerni és megszeretni saját magukat.

Hermann Éva kurzusairól itt találsz bővebb információt: http://hermanneva.hu/

És az info@hermanneva.hu címen jelentkezhetsz be személyes konzultációra.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: tudnodkell.info

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial