Blogolunk / Egészség

A miómák leghatékonyabb kezelése

A gyógymód bármelyik szupermarketben megvásárolható. de az orvosok hallgatnak róla!

A brokkolit valóban értékes és tápláló élelmiszernek tartják. Rengeteg vitamint és tápanyagot tartalmaz, amelyekre a szervezetünknek szüksége van.

Világszerte számos táplálkozási szakember tanácsolja a brokkoli fogyasztását az étrendben. Ez a kicsi és szokatlan zöldség, rengeteg olyan anyagot tartalmaz, amelyek a női ivarszervekkel kapcsolatos különböző betegségek ellen képesek küzdeni. Érdemes megjegyezni például, hogy a C-vitamin szintje kétszer olyan magas, mint a narancsé, a béta-karotin szintje pedig több, mint a sárgarépáé.

Vezető laboratóriumokban fedezték fel, hogy a brokkoli fiatal hajtásai képesek harcolni a mióma, a nőket érintő rendellenesség ellen. Ezt a betegséget általában fibromatikus csomók megjelenése kíséri, amelyek a legtöbb esetben rosszindulatú daganattá alakulnak.

A betegség teljes kezelését az orvosok a szervezet számára nagyon súlyos és nehéz készítmények segítségével végzik. Van azonban egy alternatív módszer a betegség gyógynövényekkel történő kezelésére. Ezek közé tartozik a közönséges brokkoli csírája. Ennek a zöldségnek az előnyei a gyakorlatban is bizonyítottak, és a világ számos onkológusa használja. Végül is, a nagyszámú vitamin és ásványi anyag mellett ez a termék olyan felbecsülhetetlen értékű és egyedülálló anyagot tartalmaz, mint a szulforát, amely könnyen megküzd a rák rosszindulatú sejtjeivel. Tanulmányok kimutatták, hogy nagy mennyiségű ilyen anyag található a brokkoli fiatal csíráiban. A brokkoli csíráiból olyan gyógyszert állítanak elő, amely a mióma kezelésére használható.

A brokkolicsíra házilag gyógyszerként használható. Ennek a zöldségnek a magjait egy boltban kell megvásárolnia. Ezután vegyen egy kis fadobozt, és töltse meg nedves homokkal, különben a magok nem fognak kihajtani. Miután a brokkolit elültettük, mindent le kell takarni egy közönséges műanyag fóliával. Egy bizonyos idő elteltével az első hajtások kihajtanak, és azokat le kell szedni. Ezután darálja le a fiatal brokkolileveleket egy mozsárban, adjon hozzá néhány kanál vodkát és lenmagolajat. A keveréket mindig hűvös helyen, ideális esetben a hűtőben kell tárolni. Ezt a gyógyszert legalább három hónapon keresztül naponta háromszor kell bevenni.

Rövid időn belül megszüntetheti az olyan betegséget, mint a mióma, és megelőzhet más különböző női nemi betegségeket.

Először mindig konzultáljon orvosával!

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial