Szépség / Tippek

Használd ezt, hogy többé ne árulja el a kezed a korodat!

loading...

A nők rengeteget költenek mindenféle szépségápolási cikkekre, ám mielőtt megvennénk a fél drogériát,jó fejben tartani, hogy vannak könnyű, és természetes kezelések is. csináljuk meg házilag az alábbi kézápoló maszkokat, és mondjunk búcsút a gondnak végleg!

Az öregedés folyamatával nem csak az arcbőr, de a kéz feje is korosodni kezd. Mivel a kezünk mindig látható, ha nem gondozzuk jól,  sokkal inkább megsínyli a környezeti ártalmakat. Száraz, barna foltos és ráncos lesz.

Az alábbi kézpakolások és öregedés visszafordító elleni kezelések nagyon hatásosak!

Tojáspakolás: 1 tojássárgát verjünk fel 1 kanál mézzel. Ezzel vonjuk be gondosan a kezünket, hagyjuk rajta míg megszárad, majd öblítsük le bő langyos vízzel.

loading...

Burgonya: főzzünk meg egy közepes burgonyát, majd nyomjuk át, és tegyünk hozzá 2 evőkanál olívaolajat, 2 evőkanál mézzel, és 2 evőkanál tejjel. hetente 2-3-szor tegyük a kezünkre, és hagyjuk rajta 15 percig.

Csipkebogyó olaj: naponta dörzsöljük át be csipkebogyó olajjal a tiszta kezet. Táplálja, és fiatallá teszi.

Citrom, és cukor: keverjük el egyenlő arányban a két hozzávalót, majd masszírozzuk be a keverékkel a kezeinket. Ezután öblítsük le meleg vízzel, és használjunk a kézkrémet.

Vazelin: egyszerűen kenjük be jó alaposan a tiszta kézfejet vazelinnel, majd húzzunk fel egy pamutkesztyűt, és hagyjuk rajta egy éjszakán át. Reggelre rugalmas, és fehér lesz a kezünk.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial