Egészség / Tippek

Édesanyám ezzel az olajjal tüntette el a visszerét pár hét alatt

loading...

A modern életforma miatt egyre több ember, főleg nők szenvednek visszerességtől. Kevesen tudják, de nemcsak a lábak lehetnek visszeresek, de például az aranyér is egy visszér. Ezek csúnya, fájdalmas elváltozások, ráadásul, ha kezeletlenül maradnak, még nagyobb problémát okozhatnak. Édesanyámtól tanultam ezt a házi módszert, ami gyorsa enyhülést hoz a problémára.

 A fokhagyma a visszér legjobb ellenszere, hamar meg tudja szüntetni a a dagadt, piros, duzzadt ereket, megtisztítja az erek belső falát a lerakódásoktól, plakktól, és emellett a vért is tisztítja. Gyorsan összeállíthatod egyedül is ezt az otthoni csodaszert a visszr kezelésére, amit már nagyanyáink is jól ismertek, és szájhagyomány útján terjedt generációról generációra.

Amire szükséged lesz:

  • 5 gerezd fokhagyma
  • 3 narancs
  • 2 ek olívaolaj

Image result for varicose veins orange olive oilÍgy készítsd:

Hámozd meg a fokhagymát, majd nyomd át fokhagymaprésen. Tedd hozzá a narancs kifacsart levét és az olajat, üvegedényben jól lezárva hagyd állni 12 órán át, közben többször rázd fel, hogy jól elkeveredjenek a hatóanyagok.

Így használd

loading...

Kenj egy kicsit az olajból az érintett erekre, és fóliát is tekerj rá, hogy jobban hasson. Maradjon így egy éjszakán át, minden nap ismételjed meg. Pár héten belül a visszerek eltűnnek.

 

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial